Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Anderlecht, België

Yakult

Praktische informatie

Yakult
Lenniksebaan 451
1070 Anderlecht (Brussel Hoofdstedelijk Gewest)
België

Tel: +32 (0)2 524 20 92
Fax: +32 (0)2 524 31 52
Bekijk website »
info@yakult.be

Contactpersoon

Dhr. Kris Baerts

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Algemene info

Sinds 1935
De geschiedenis van Yakult begint in de vorige eeuw in Japan toen de wetenschapper dr. Minoru Shirota Yakult ontwikkelde. Sindsdien drinken er wereldwijd miljoenen mensen dagelijks Yakult. Sinds 1995 is Yakult verkrijgbaar in België.

Ontdek de wereld van het onzichtbare!
Twee derde van alle levende wezens op aarde zijn onzichtbaar voor het blote oog maar … ze zijn echt overal: op de grond, in de lucht, in het zeewater. Maar ook in je neus, je oren, je ogen, je maag, je darmen, … We hebben het over micro-organismen, zoals bacteriën. We zien ze niet, maar ze zijn met ontzettend veel en ze zijn zeer actief. De onzichtbare wereld van deze micro-organismen is heel boeiend. Nog al te vaak denken we bij bacteriën aan ziektes, infecties en besmettingen. Maar die minuscule wezentjes doen ook veel goede, wonderlijke en noodzakelijke dingen in de natuur én in ons lichaam. Een micro-organisme is een wezen dat té klein is om het met het blote oog te kunnen zien en toch is het het machtigste, meest succesvolle leven op aarde!

Duik mee in de wereld van het onzichtbare en vraag onze gratis gids aan voor uw vereniging of bedrijf.. We sturen je die met plezier toe: deze gids gaat samen met jou op zoek naar wat bacteriën, microben en hun familie allemaal doen op aarde en in je lichaam. Je krijgt nuttige info, leuke tips en verrassende weetjes mee. Vraag hem nu aan!

  • Yakult geeft deze infosessie gratis voor groepen vanaf 10 deelnemers.
  • Deze infosessie wordt gegeven door professionele diëtistes en duurt ongeveer 2 uur.
  • Uw vereniging zorgt voor de uitnodigingen van de leden.
  • Er moet een mooi egale witte muur of een presentatie scherm aanwezig zijn voor de projectie van de presentatie.

Hoe krijg je miljarden bacteriën in één flesje?
Nieuwsgierig en wil je het allemaal eens van nabij bekijken? Schrijf je dan in voor een fabrieksbezoek. Klik hier voor meer info.

Alvast een voorsmaakje:

Extra info