Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Hulshout, België

Evenementen 5-Daagse Kerstreis naar Sauerland

Praktische informatie

5-Daagse Kerstreis naar Sauerland
J.Verlooyplein 39
2235 Hulshout (Antwerpen)
België

Tel: +32 (0) 496 41 81 80

euroshuttle@telenet.be

Contactpersoon

Jan Nys

Gesproken talen

NL - FR - EN - DE

Algemene info

Met uw vereniging of familie 5 dagen naar Sauerland

van 22/12/2018 tot 26/12/2018

Vier Kerst in "Het land der 1000 bergen". De sneeuw op de heuvels en de vele kerstversieringen in de dorpen maken het Sauerland wondermooi en romantisch!
We verblijven in het Flair-Nieder hotel in Ostwig in het hartje van Sauerland. Dit hotel staat bekend om zijn mooie unieke kamers, wellness, sauna en. . . zijn culinaire hoogstaande keuken!

Dag 1: Vertrek 07u00 carpoolparking Puurs A12 - 08u00 carpoolparking watertoren te Geel.
Onderweg houden we een stop voor een vrij ontbijt. We rijden via Eindhoven richting Gelderland. In Kranenburg bezoeken we een tentoonstelling van meer dan 350 verschillende kerststallen van over de hele wereld die zijn tentoongesteld in een kerk. Daarna gaat het via het Rurhgebied verder naar ons verblijf hotel in Ostwig. Na de kamerverdeling wacht ons een hoogstaande 3-gangen menu.

Dag 2: Na het luxe ontbijtbuffet rijden we richting Paderborn. Daar gaan we de typische Duitse Kerstsfeer opsnuiven met onder andere de Weihnachts markt voor de Dom. Alle musea, winkels, café’s e.d. zijn deze dag nog open. Iedereen is de ganse dag vrij. Na een dagje Duitse Kerstsfeer gaan we weer richting hotel waar ons s’avonds weer een hoogstaande 3-gangen menu wacht.

Dag 3: Na het luxe ontbijt is men vrij. Om 15u00 worden we verwacht bij bakker Jorg Liese, de bekendste Stollenbacker van Duitsland. Hij heeft al meerdere prijzen met zijn Stollen (is bekend Duits kerstbrood) gewonnen. We krijgen er een professionele uiteenzetting en demonstratie van de bakker zelf. Nadien is er ook een proeverij van 10 verschillende soorten Stollen (incl. koffie, thee en chocolademelk), zoveel men eten kan!!! 's Avonds wacht ons in het hotel weer een hoogstaand diner.

Dag 4: Kerstdag! Na het luxe ontbijtbuffet is men weer vrij. Na de middag wordt er in het hotel een demonstratie gegeven hoe men leien (het bekendste product uit het Sauerland) bewerkt en wat er mee te doen. Er worden ook versnaperingen e.d. aangeboden door het hotel. 's Avonds weer een hoogstaand menu (Kerstdag zelf is in vol pension)

Dag 5: Na een laatste maal genieten van het luxe ontbijtbuffet is men weer vrij. 's Middags is er nog een laatste hoogstaande 3-gangen menu voorzien. Daarna is het koffertjes pakken om weer huiswaarts te keren. We rijden via Winterberg (dwars door het mooie Sauerland) richting Keulen en zo via Aken en Nederland weer naar onze "Heimat". Er wordt onderweg nog halt gehouden. Aankomst normaal rond 20u00. Einde van een onvergetelijke Kerst in het Sauerland.

Opmerking: er wordt elke dag, voor de geïnteresseerden, ook een "snaps"-wandeling of streek rondrit ingelegd door de eigenaar van het hotel. Dit in samenspraak met hem en de deelnemers (is ook inbegrepen) Er is ook voor iedereen een traditioneel lokaal Kerstgeschenk voorzien. Tevens wordt er voor elk diner een huis aperitief aangeboden.

Prijs : 687,- € p/p (half pension)

30 % te betalen als voorschot bij reservatie.
Het saldo 30 dagen vóór afreis.

Inbegrepen:
- reis per luxe autocar met bar, toilet, video, dvd en airo
- half-pension vanaf het avondmaal de eerste dag t/m het middagmaal de dag van vertrek
- Kerstdag = vol pension
- alle in het programma vermelde excursies, inkom musea en vermelde degustaties
- vóór elk diner een door de chef gemaakte aperitief
- een Kerstgeschenk voor elke deelnemer

Niet-inbegrepen:
- alle dranken en persoonlijke uitgaven
- toeslag éénpersoonskamer: 70,- €
- toeslag annulatieverzekering: 20,- € p/p

Reisdocumenten:
- identiteitskaart

Inschrijven kan per mail op het e-mail adres euroshuttle@telenet.be
Inschrijving is pas definitief na betaling van het voorschot (KBC: BE76-7330-0598-1795)

Wees er snel bij! Volzet = Volzet!

Extra info

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.