Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Zundert,

Evenementen Audiowandeling door het Zundert van Van Gogh

Praktische informatie

Audiowandeling door het Zundert van Van Gogh
Markt 26-27
4881 CN Zundert

Tel: +31 (0)76 597 85 90
Bekijk website »
vincent@vangoghhuis.com

Algemene info

Vincent wandelde graag en veel; het was zijn manier om zijn omgeving te leren kennen. In zijn brieven schreef hij over zijn uitzichten, beschreef hij de mensen die hij ontmoette en deed hij zijn broer uitgebreid verslag van zijn ontwikkelingen als schilder. De audiowandeling Vluchtpunten is geïnspireerd op deze brieven.

Op zondag 24 oktober 2021

presenteert Dorien de Wit deze audiowandeling door het Zundert van Van Gogh!

Tijdens het wandelen vervlechten geluiden en tekstfragmenten zich met de plek waar je bent. Omgevingsgeluiden vermengen zich met de geluiden uit de audiowandeling. Je luistert naar een stem, hoort de voetstappen van iemand die met je meeloopt, op een andere plek lijkt de stem ver weg, in een andere tijd. Je loopt door het landschap van een herinnering. In welk verhaal ben je terechtgekomen? Zijn het jouw eigen observaties? Hoor je nog wat je ziet? Of ga je zien wat je hoort?

Wees welkom op zondag om 14.00 uur. Na een korte introductie is het mogelijk de route te lopen. De wandeling beluister je via een app. De audiofragmenten zijn gekoppeld aan de gps-locatie van je telefoon. Je hebt hiervoor je smartphone met koptelefoon nodig.

Vanaf 24 oktober zal de wandeling voor minimaal een jaar gratis beschikbaar zijn. Het startpunt is het Vincent van GoghHuis. Deze wandeling kwam tot stand dankzij steun van Van Gogh AiR en het Elisabeth Vermaat Müller Fonds.

Extra info