Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Kortrijk,

Evenementen Beleef het WK Darts 2022 met Viamundi

Praktische informatie

Beleef het WK Darts 2022 met Viamundi
Meensesteenweg 101
8500 Kortrijk

Tel: +32 (0)56 36 03 93 - +32 (0) 475 66 79 77
Bekijk website »
kurt.derauw@viamundi.be

Contactpersoon

Kurt Derauw

Gesproken talen

NL - EN - FR - DE

Algemene info

Beleef het WK Darts 2022 met Viamundi!

van 15 december 2021
t.e.m. 3 januari 2022

in London!

Viamundi is sinds kort partner van www.sportreizen.com
Deze organisatie maakt het mogelijk om grote internationale sportevenementen bij te wonen. Zij staan voor kwaliteit, correcte afhandeling, service en super beleving voor de reizigers. Dit ligt volledig in de lijn van onze waarden. In Nederland zijn zij trouwens een gevestigde waarde. Viamundi is best trots om hier vanaf nu ook deel van uit te maken.

Wij bijten met het WK darts de spits af met onze samenwerking. In december rijden wij met onze bussen verschillende keren richting London. Jij kan Dancing Dimi of Peter Wright live aan het werk zien en de ambiance van live dartswedstrijden ervaren. Wij zorgen voor een tweedaagse trip waar vervoer, overnachting, een officieel PDC-ticket voor een wedstrijddag én een kort bezoek aan Londen inbegrepen is. Jouw trip start wanneer je de bus opstapt en vanaf dan wordt alles voor jou geregeld.

Wanneer corona roet in het eten gooit wordt jouw trip volledig terugbetaald. Wanneer er bijvoorbeeld geen publiek wordt toegelaten, wanneer het Verenigd Koninkrijk rood kleurt en zelfs wanneer jij door besmetting of quarantaine niet kan afreizen.

Laat ons alvast weten of je geïnteresseerd bent en wij nemen asap contact met je op. De tickets voor het WK darts waren op 3 dagen uitverkocht, en Viamundi heeft nog plaatsen dus als je wil, kan jij er live bij zijn. Individueel, met een groep vrienden, met familie of met de leden van jouw dartsclub. Het wordt een unieke beleving, dat staat vast.
Mis dit niet en schrijf je nu alvast in voor de nieuwsbrieven rond het WK Darts– programma.


Meer info over Viamundi vind je hier.

Extra info