Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Gent, België

Evenementen Circle of Life - Expo Lieve Blancquaert

Praktische informatie

Circle of Life - Expo Lieve Blancquaert
Sint-Pietersabdij, Sint-Pietersplein 9
9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0) 9 266 85 00
Bekijk website »
geetrui.ryckaert@stad.gent

Contactpersoon

Mevr. Geertrui Ryckaert

Openingsuren

Alle dagen open, behalve op maandag, van 10u00 tot 18u00

Algemene info

Circle of Life - Expo Lieve blancquaert

van 20/09/19 t/m 12/01/2020

De uitzonderlijke projecten van Lieve Blancquaert, Birth Day, Wedding Day en Last Day, waren de afgelopen jaren een overdonderend succes. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en hoe we afscheid nemen.
Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel en toch altijd uniek. In de eenmalige expo Circle of Life komen foto’s en bewegende beelden van de laatste tien jaar op een verfrissende manier samen. Een onvergetelijke wereldreis, gezien door de scherpe blik van een bijzondere reizigster.

In groep
De expo Circle of Life is een ideale groepsuitstap voor zowel jong en oud. Je kan kiezen voor een vrij bezoek of een rondleiding met gids.

Met je klas
Geboren worden, verliefd worden, huwen en sterven, en dat in verschillende culturen. De thema’s van Circle of Life kunnen zeker aan veel lesprogramma’s gelinkt worden. Een bezoek met je klas belooft een intense en leerrijke ervaring te worden.

Extra info

  • Rolstoel toegankelijk: ja

Aanbiedingen voor groepen

Gratis voor
Jongeren tem 18 jaar / Begeleiders van personen met een handicap en begeleiders van groepen (min. 15 personen) / Scholen (kleuter, lager en secundair) / Pers op vertoon van geldige perskaart / Leden van een gidsenvereniging erkend door Toerisme Vlaanderen, op vertoon van gidsenkaart / Leden van de Vlaamse museumvereniging en van de ICOM

Individueel : 10,- €
65+/groepen van min. 15 personen / Gentenaars / Gentse uitpashouders / Leraren op vertoon van een lerarenkaart / Leden van de vriendenkring In Monte Blandinio: 7,50 €
Jongeren van 19 t/m 25 jaar : 6,- €
Gentse Uitpashouders met recht op kansentarief / Steunpunt Vakantieparticipatie : 2,- €