Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Simpelveld, Nederland

Evenementen De Miljoenenlijn - End of Season Gala

Praktische informatie

De Miljoenenlijn - End of Season Gala
Stationstraat 22
6369 VJ Simpelveld (Limburg)
Nederland

Tel: +31 (0) 45 544 00 18
Bekijk website »
info@miljoenenlijn.nl

Gesproken talen

NL - EN - DE

Algemene info

In 2018 bestaat de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij / de Miljoenenlijn 30 jaar!

Dit wordt op 20 en 21 oktober aanstaande groots gevierd tijdens het End of Season Gala.

In dit Jubileumweekend gaan alle deuren open en krijg je de kans om alle zintuigen kennis te laten maken met dit bijzondere stukje cultureel erfgoed. Snuif de stoom op, raak één van de rangeerlocomotieven aan, proef een echt machinistenbiertje op het terras van de Brasserie terwijl je op de achtergrond een stoomfluit hoort, ondertussen kijkend naar alle unieke facetten van dit mooie vrijwilligersbedrijf. En wie weet word je hier dan ook wel vrijwilliger…

VIP-Programma (zaterdag 20 oktober)
Je ervaart hoe het is om een treinstoker bij de Miljoenenlijn te zijn: Je wordt in de vroege morgen vanaf 06.00 uur ontvangen bij de werkplaats van de ZLSM (Vroenkuilerweg 2), waar verse koffie en thee voor je klaar staan. En als je wilt, mag je om 07.15 uur voor € 6,50 extra ook aanschuiven bij het stokersontbijt (met spek & ei, belegde broodjes, kleine versnaperingen en koffie/thee).
Tijdens het VIP-programma rijden wij meerdere schijnvertrekken met foto(goederen)treinen op locatie. Je wordt per railbus naar de mooiste plekken langs dit traject gebracht. Tijdens de grote locparade heb je een exclusieve plaats op ons emplacement om de beste opnames te kunnen maken.

Tevens kun je zowel op 20 als op 21 oktober gebruik maken van de uitgebreide dienstregeling. Dat is dus 2 dagen onbeperkte toegang tot het End of Season Gala!
Vanwege de veiligheid zijn er maximaal 50 deelnemers toegestaan. De minimum leeftijd is 16 jaar.Extra info

Bijzonderheden:

Gastmaterieel
Naast onze eigen Stoomlocomotief E2 1040 en onze Railbus is er ook gastmaterieel aanwezig! Er wordt een intensievere treindienst gereden met naast reizigerstreinen ook unieke goederentreinen. Een aantal goederentreinen zal niet stoppen in Simpelveld, dit levert voor de fotografen fraai beeld op doordat het bijbehorend seinbeeld getoond zal worden door de armseinen.

Aanwezig zullen zijn:
Stoomloc 23 076 (1956) – Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
Allan loc ‘2205’ (1955) – SHD
Meer gastmaterieel zal spoedig bekend worden gemaakt!

Aanbiedingen voor groepen

Prijs: € 55,00 per persoon
Incl. stokersontbijt: € 61,50 per persoon

Om zeker te zijn dat jij aanwezig bent bij het End of Season Gala kun je al je ticket reserveren in onze ticketshop! En het mooie is, door het kopen van een kaartje, draag je ook nog eens bij aan de instandhouding van de Miljoenenlijn. Zo blijft ons rijdend culturele erfgoed ook de komende 30 jaar (en nog langer) behouden.
Wees er met name voor het VIP-programma snel bij want op = op.

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.