Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Simpelveld, Nederland

cat.evenementenbestemming De Miljoenenlijn - Seinwezendag

Praktische informatie

De Miljoenenlijn - Seinwezendag
Stationstraat 22
6369 VJ Simpelveld (Limburg)
Nederland

Tel: +31 (0) 45 544 00 18
Bekijk website »
info@miljoenenlijn.nl

Gesproken talen

NL - EN - DE

Algemene info

Op zondag 29 september

organiseert de Miljoenenlijn haar Seinwezendag!

Ieder die geïnteresseerd is in de klassieke beveiliging is van harte uitgenodigd. Tijdens deze Seinwezendag zullen we een uitgebreide blik achter de schermen geven van het seinwezen bij de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij.

Het programma begint om 10.00 uur met ontvangst op Station Simpelveld met koffie (of thee) en een stuk Limburgse vlaai. Na de presentatie over klassieke seinen en verschillende blokstelsels gaan we de vier seinposten bezoeken. Je krijgt daar ook de kans om het een en ander te bedienen en van dichtbij te bekijken. Naast de reguliere treinen vinden er extra trein- en rangeerbewegingen plaats. Zo zal er op de post wat meer werk dan gebruikelijk te doen zijn.

Kosten voor deze dag bedragen € 30,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, vlaai, een lunch en natuurlijk een rit met de (stoom)trein.

Boek snel je tickets via de ticketshop op onze website (link in de blauwe zone hiernaast), want vol is vol! Tickets zijn te vinden onder "evenementen".
De seinposten zullen allemaal bemand zijn die dag. En er zullen vrijwilligers van de ZLSM zijn om de presentatie te houden, de groep te begeleiden en uitleg te geven.

Extra info

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.