Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Bilzen,

Evenementen Fleuramour, a Magic World of Flowers - Alden Biesen

Praktische informatie

Fleuramour, a Magic World of Flowers - Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen

Tel: +32 (0)14 28 60 80
Bekijk website »
events@rekad.be

Contactpersoon

Indra Corten

Gesproken talen

NL - FR - EN - DE

Algemene info

Be part of the magic!

Ergens in een fantasierijk gaat een droomwereld voor je open. Vol natuurpracht, magie en meer dan 150.000 bloemen. Op een nacht hebben 101 magiërs er hun toverkunsten op losgelaten…
Treed binnen in de wondere wereld van “Fleuramour”. Een droomvlucht ver weg van de dagelijkse realiteit. Wandel tussen de bloemen & proef de magie. Val van de ene verbazing in de andere. Ga op fotojacht & beleef een fantasievol dagje uit!

van 23 t.e.m. 26 september 2022

telkens van 10u00 tot 18u00

Locatie:
Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen

Voor de 25ste keer openbaart zich een bloemenparadijs. Een zilveren jubileum dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Naast een spectaculaire 'floral tour' langsheen honderden creaties met meer dan 150.000 bloemen kan je genieten van een prachtige 'floral show' & een gezellige pop-up markt. Ook word je getrakteerd op tal van magische momenten in de stijl van het jaarthema 'Magic'.

Bent u 25??? Dan hebben wij voor u een speciale actie!
Speciaal voor onze 25ste verjaardag inviteren we alle leeftijdsgenoten van 25 jaar* voor een gratis bezoek. Ben jij net zo oud als Fleuramour? Kom tussen 23 en 26 september 2022 naar Alden Biesen. Op vertoon van je identiteitskaart aan de kassa, én op voorwaarde dat je 25 jaar bent op het moment van je bezoek, krijg je gratis toegang tot Fleuramour. Als dat geen reden is om te vieren!

Inkom:
25,- € p/p
Kinderen tot 12 jaar gratis.
voor groepen: 22,- € p/p

Tickets kan je hier bestellen.

Extra info