Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Maldegem,

Evenementen Kerst Diner on the Oriënt Dining Express, Maldegem

Praktische informatie

Kerst Diner on the Oriënt Dining Express, Maldegem
Stationsplein 8
9990 Maldegem

Tel: +32 (0)50 71 68 52
Bekijk website »
info@stoomtreinmaldegem.be

Contactpersoon

Wouter Van Poucke

Gesproken talen

NL - FR - EN

Algemene info

Kerst Diner on the Oriënt Dining Express

op 19 & 20 december 2020

Locatie: Stoomtrein Maldegem-Eeklo - Stationsplein 8 - 9990 Maldegem

Na een succesvolle eerste editie zal de Oriënt Dining Express voor een tweede maal rijden ter gelegenheid van kerst! Cateraar Guy van de Vijver zal een 4-gangenmenu presenteren.
Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen van onze Oriënt Dining Express ritten. Het menu volgt. Wij verwachten dit een maand op voorhand te weten.

Op voorhand reserveren is steeds verplicht en is voor deze editie mogelijk vanaf 13 november 2020 - 19u00.
Hou er rekening mee dat wij slechts een aanbod van 2×12 tafels per rit hebben en de vraag erg groot is. Wees dus tijdig met reserveren.

Eersteklasserijtuig (Henry Van De Velde)
Door het winterseizoen en winteronderhoud rijden onze stoomlocomotieven niet. Hierdoor rijdt het eersteklasserijtuig niet omdat deze niet zelfstandig verwarmd kan worden. Deze Oriënt Dining Express wordt voortgetrokken door de prachtige historische diesellocomotief 8040.

WR4250 (Wagon-Lits Restaurant uit de Oriënt Express)

 • Vanaf 4 personen: € 104,99 per persoon
 • 3 personen: € 111,99 per persoon
 • 2 personen: € 119,99 per persoon

Bij de lunch zijn aperitief, wijnen, waters en koffie inbegrepen.
De geadverteerde prijzen zijn all-in en omvatten je ticket/toegang voor de treinreis, het volledige menu en de aangegeven dranken. De bediening wordt verzorgd door onze vrijwilligers.

Praktisch:

  1. Zaterdag 19 december 2020 (avond)
   18u00 - ontvangst
   18u15 - start aperitief
   19u00 - vertrek trein
   21u30 - einde van het diner
  2. Zondag 20 december 2020
   12u00 - ontvangst
   12u15 - start aperitief
   13u00 - vertrek trein
   14u30 - einde van het diner

Overboekingen:
Door de hoge vraag en het beperkte aantal plaatsen, is het mogelijk dat het reservatiesysteem uw boeking registreert als een overboeking. Indien dit het geval is, nemen wij contact met u op en betalen wij u deze boeking terug. Bovendien krijgt u als tegemoetkoming voor het ongemak, een voorrangskeuze op een van onze volgende ritten. Dit is enkel van toepassing bij een overboeking als overmacht door het reservatiesysteem.

Oriënt Dining Express

De Oriënt Dining Express brengt je terug naar de tijd van de grote express-treinen in de jaren ‘60 –70 van vorige eeuw. Toen waren restaurantrijtuigen van de Compagnie Internationale des Wagons-Lits nog dagelijks aanwezig op de grote lijnen en internationale verbindingen. Het menu is hetzelfde voor alle reizigers, wat vandaag niet meer vanzelfsprekend is. De equipe bestaande uit vrijwillige medewerkers van de Stoomtrein Maldegem-Eeklo doen er alles aan om je een authentieke culinaire ervaring te bieden. De Oriënt Dining Express wordt georganiseerd door Stoomtrein Maldegem-Eeklo ter ondersteuning van haar activiteiten om haar volledige collectie te restaureren, onderhouden en rijvaardig te houden. Alle werkzaamheden, organisaties, inzet van medewerkers op de Oriënt Dining Express gebeuren op vrijwillige basis.

Een eigen exclusieve Oriënt Dining Express

Dineren in een authentiek en uniek kader voor een zakenlunch, verjaardagsfeest, een huwelijk, onder vrienden of andere gelegenheid?
Organiseer dan je eigen Oriënt Dining Express! Volledig op maat zorgen we voor een unieke ervaring en zorgen we dat de rit van uw dromen nog lang blijft nazinderen!
Naast onze unieke rijtuigen is onze volledige site ook ter beschikking voor grootschalige gelegenheden.
Contacteer ons vrijblijvend voor alle mogelijkheden, capaciteit en prijzen.

Extra info