Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Tongeren,

Evenementen Tongeren, Alden Biesen en Fleuramour - Touringcars De Wilg

Praktische informatie

Tongeren, Alden Biesen en Fleuramour - Touringcars De Wilg

3700 Tongeren (Limburg)

Tel: +32 (0)89 48 08 81
Bekijk website »
groups@dewilg.be

Contactpersoon

Dominique De Vos

Gesproken talen

NL - EN - FR - DE

Algemene info


Tongeren, Alden Biesen en Fleuramour.

op zondag 25 september 2022

Reeds meer dan 30 jaar is Tongeren op zondagmorgen een levendige stad. De meer dan 350 standhouders en een 40-tal antiekzaken stallen dan hun beste waar uit voor de talrijke bezoekers aan de grootste antiek-en brocantemarkt van de Benelux. Tongeren is op zondagvoormiddag een internationale stad en “the place to be” voor een steeds groter aantal Nederlanders, Duitsers, Fransen, Britten en Amerikanen. Allen zijn ze op zoek naar dat “uniek” stukje antiek of brocant. Het bezoek aan de antiek- en brocantemarkt afronden met een bezoek aan de binnenstad of het meepikken van een gezellig terrasje of smaakvol restaurant is de garantie voor een geslaagde uitstap. Vrije lunch.

Rond 13u rijden we door naar naar de prachtige landcommanderij Kasteel Alden Biesen dat dit weekend hét mekka is van de bloemsierkunst.

Fleuramour – Passion for Flowers is een internationaal gerenommeerd evenement, en viert dit jaar haar 25ste verjaardag. In het kasteel, de kerk en de tuinen kom je de mooiste bloemencreaties tegen, van heel erg groot tot klein. In totaal worden meer dan 150.000 bloemen verwerkt in honderden unieke ontwerpen. Naast de expositie zijn er een pop-up markt met allerlei producten, live demonstraties & workshops floral art, eetstanden & drankgelegenheden. Een originele activiteit, een garantie op mooie foto’s.

Aanvang retour omstreeks 16u00

Boeken kan hier.

______________________________________________

Meer info over Reisbureau De Wilg vind je hier.

Extra info