Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Kaatsheuvel, Nederland

Evenementen Winter Efteling krijgt Warme Winter Weide

Praktische informatie

Winter Efteling krijgt Warme Winter Weide
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel (Noord-Brabant)
Nederland

Tel: +31 (0)416 53 77 77
Bekijk website »
informatie@efteling.com

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Algemene info


Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid sluit het Efteling Park voor de periode van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021.


Vanaf 19 november kun je maar liefst 11 weken lang genieten van de warmte en gezelligheid van de 22e editie van de Winter Efteling!

Van donderdag 19 november t/m zondag 31 januari 2021

toveren we het attractiepark met feestelijke guirlandes, knisperende potkacheltjes, vreugdevuren en duizenden twinkelende lichtjes om tot een betoverende winterse beleving.

Wij doen er alles aan om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen. Natuurlijk houden we deze winter ook rekening met de bestaande maatregelen. Hierdoor hebben we wat aanpassingen gedaan in het aanbod en komen het IJspaleis, de Langlaufbaan en de Winterse Illusie deze Winter Efteling helaas niet terug. De achtbaan De Vliegende Hollander blijft, zolang de weersomstandigheden dat toelaten, wel tot en met zondag 3 januari 2021 geopend.

De Speelweide verandert deze 22e editie van de Winter Efteling in de Warme Winter Weide. Een gezellige plek met twee warme Vreugdevuren en deels overdekte zitgelegenheid. Er is voldoende ruimte om te genieten van het winterse entertainment of om te slenteren langs de chalets met horeca en souvenirs.

“We zijn erg blij dat de Winter Efteling dit jaar weer plaats kan vinden, inclusief de mooie toevoeging van de Warme Winter Weide. Het Sprookjesbos is net als voorgaande jaren ‘s avonds prachtig verlicht, er is wederom winters entertainment te zien en elke avond wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura. In deze bijzondere tijden zijn we genoodzaakt om aanpassingen te doen, maar we verwachten bezoekers zoals vanouds te betoveren met de winterse sfeer in het park”, vertelt Koen Sanders, directeur Commercie, Creatie & Ontwikkeling Efteling.

Om de Winter Efteling te bezoeken heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig.

Reserveer je Winter Efteling-tickets binnenkort hier.

Meer info over de Efteling vind je hier.

Extra info