Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

,

Evenementen Zo mooi, zo blond... - Au Fond Producties

Praktische informatie

Zo mooi, zo blond... - Au Fond Producties


Tel: +32 (0) 497 364 932
Bekijk website »
info@aufondproducties.be

Contactpersoon

Manu Jacobs

Algemene info

Een zomerse musicalkomedie met Vlaamse hits!

ZO MOOI, ZO BLOND

tussen 6 en 29 oktober 2023

Locatie
Theater Elckerlyc
Frankrijklei 85
2000 Antwerpen

Met veel trots kondigen we deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 aan.  ZO MOOI, ZO BLOND is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc.

Blankenberge, jaren ’70
. Nicole en Hugo staan te schitteren in Het Witte Paard, de jeugd fladdert rond op de tonen van Vlaamse hits en de zon verwent de campingbezoekers van Camping Bonanza. Op die camping ontmoeten we vaste vakantieganger Jeanine (Jacky Lafon), die plots nieuwe buren krijgt. Cois en José “van ’t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Jammer genoeg klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campinguitbater Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer erin met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. En de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) ontdekken ondertussen de liefde… en mekaar!

ZO MOOI, ZO BLOND is fun en ambiance voor groot en klein.  Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie.

Reserveren kan hier.

________________________

Meer info over Au Fond Producties vind je hier.

Extra info