Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Jabbeke, België

Ramoudt Tours

Praktische informatie

Ramoudt Tours
Vlamingveld 6
8490 Jabbeke (West-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)50 45 44 62
Fax: +32 (0)50 45 44 66
Bekijk website »
info-ramoudttours@keolis.be

Algemene info

Met Ramoudt Tours op schoolreis.
Ramoudt Tours heeft jarenlange ervaring in de organisatie van één- en meerdaagse schoolreizen. Trek er met uw leerlingen op uit naar een bestemming naar keuze en reken op ons voor transport, reservaties en een educatief programma.

Eropuit met uw vereniging?
U wilt er met uw vereniging of vriendenkring op uit trekken? Reken op Ramoudt Tours voor de organisatie van uw reis naar een bestemming van uw keuze!

Ramoudt Tours voor bedrijven.
Een conferentie, meeting of congres in het buitenland? Ramoudt Tours zorgt voor accommodatie en transport binnen uw budget zodat u zich ten volle kunt concentreren op het doel van uw reis.

Voor meer info, raadpleeg onze website.

Extra info

Arrangementen

Arrangement voor bedrijven:
Vijfdaagse reis Ljubljana.
Een reisje onder collega's is de ideale manier om elkaar in een andere context beter te leren kennen. Ljubljana biedt hiervoor met zijn rijke architectuur en bruisende atmosfeer een prachtig kader. Met een bezoek aan de nabijgelegen grotten van Postonja wordt u ondergedompeld in een indrukwekkende onderaardse wereld.

Arrangement voor verenigingen:
Zesdaagse reis Kroatië. Een boeiende geschiedenis omgeven door prachtige natuur.
Ontdek dit mooie land aan de Adriatische Zee met haar schitterende natuur, azuurblauwe baaien, kristalheldere meren en prachtige watervallen.

Arrangement voor scholen:
Vijfdaagse reis Berlijn.
Berlijn geldt als één van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra van Europa, maar geniet ook een sterke reputatie als bruisende hotspot van alles wat jong en hip is. De cruciale rol van de stad in een aantal belangrijke historische episodes maken van Berlijn ook op pedagogisch vlak een sterke keuze.Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.