Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Antwerpen, België

Bestemming Boottochten Jan Plezier

Praktische informatie

Boottochten Jan Plezier
Londenbrug Kaai 14
2000 Antwerpen
België

Tel: +32 (0)475 69 68 80
Bekijk website »
info@janplezier.be

Gesproken talen

NL - FR - EN - DE

Algemene info

Rondvaart in de Antwerpse haven, de supermarkt van Europa.
Dronk u vanmorgen een kopje koffie? De kans is groot dat de koffiebonen via de Antwerpse haven gepasseerd zijn, net zoals tal van andere producten. Vergelijk de haven gerust met een gigantische supermarkt, zowat alles wordt hier verhandeld - alleen zijn de winkelkarretjes machtige containerschepen.

Blik achter de schermen
Om een haven te verkennen met uw groep of vereniging, biedt een boot natuurlijk het beste perspectief: u kunt zien hoe de haven gegroeid is. Aanvankelijk lagen de kades in de stad. Met elke uitbreiding schoof de haven verder op naar het noorden. We vertrekken in de oude stadshaven aan het Kattendijkdok - niet bepaald klein - maar een huidig containerschip kan er onmogelijk in. Dat wordt snel duidelijk als we enkele van die zeereuzen ontmoeten: de grootste zijn 400 meter lang, dat zijn 100 auto's achter elkaar! Er is gratis audio guide beschikbaar aan boord. Ga hiervoor naar touringapp.com. Het paswoord vindt u aan boord aan de scheepsbar.

Op schoolreis per boot!
De haven van Antwerpen is een ideale bestemming voor leerkrachten en leerlingen die zowel een leerrijke als een aangename schooluitstap zoeken. Tijdens de boottocht kunnen de leerlingen de haven van Antwerpen van binnenuit leren kennen. Door middel van de audio-visuele begeleiding wordt u geïnformeerd over de werking van onze fascinerende haven. Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Hiervoor kan u vanaf april tot oktober terecht in Park Spoor Noord. Daar kan u tevens terecht voor een sportieve uitdaging in Sportopia.

Voor de hogere jaren kan een rondvaart in de haven van Antwerpen gecombineerd worden met een bezoek aan het Museum Aan de Stroom (MAS) of aan het Red Star Line museum, beiden op wandelafstand van onze vertrekplaats.

Een rondvaart in Antwerpen is kortom een onvergetelijke schoolreis.

Reserveren kan hier. Indien u speciale wensen heeft zoals een privé-boottocht, stuur dan een e-mail, vermeld uw voorkeursdatum, gewenste vertrekplaats en -uur, het aantal aanwezigen en eventuele catering.

Ligging van de locatie

Opstapplaats : Londenbrug Antwerpen (liggingsplan en info over bereikbaarheid)

Extra info

  • Aantal schepen: 1
  • Catering aan boord: ja/oui
  • Duur van de tocht: 90'

Extra faciliteiten:

Om uw hongerige maag te stillen tijdens de haventour kan u steeds bij onze bar terecht voor een drankje en een kleine versnapering.
Gezelschappen vanaf 10 personen kunnen een keuze maken uit deze cateringlijst. De catering moet wel op voorhand besteld worden!

Bijzonderheden:

Pannenkoekenboot - Het varend pannenkoekenhuisje
Heerlijk onbeperkt pannenkoeken eten. Dat kan op de Pannenkoekenboot! De boot vaart in de Antwerpse haven langs imposante zeeschepen en grote kranen. Tijdens dit havenbezoek kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijke pannenkoeken die u geheel naar eigen wens kunt garneren. Op de pannenkoekenboot wordt alles vers gemaakt en voor uw ogen gebakken met een ronddraaiende pannenkoekenmachine. Verser kan niet! . Kortom: Kom aan boord, ontdek de haven en smul mee!
Vaarseizoen: vanaf april tot en met november - elke 1ste en 3de zondag van de maand om 13u00 en om 15u15.
Op de pannenkoekenboot is geen audio-visuele begeleiding voorzien!

Feesten op maat - Privé afhuringen:
De partyboot van Jan Plezier gooit z'n trossen los en vaart langs Vlaanderens mooiste plaatsen en dit geheel en alleen voor u en uw gezelschap. U kan een havenbezoek doen van op het water of een rondvaart doen langs de prachtige skyline van Antwerpen. Wie in het huwelijksbootje stapt, kan dat nu letterlijk doen. U kan een boot afhuren voor een uitstap met uw vereniging, bedrijfsfeesten, communiefeesten enzovoort. Deze kunnen perfect op één van onze feestboten plaatsvinden.

Aanbiedingen voor groepen

Havenrondvaarten - groepen >20 volwassenen : 11,50 € p/p
Vaarseizoen :
van april t/m oktober : dinsdag t/m vrijdag : om 11u00 en om 13u35
van april t/m oktober : zaterdag en zondag (*) : om 10u30 - 13u00 (*) en om 15u15 (*)
vanaf november : zaterdag en zondag (*) : om 13u00 (*) en om 15u15 (*)

(*) 1ste en 3de zondag van de maand = vaart met pannenkoeken.
Op Paasmaandag en Pinkstermaandag zijn er uitzonderlijk wél havenrondvaarten. Indien echter minder dan 25 personen aanwezig zijn, wordt de rondvaart geannuleerd.

Pannenkoekenboot
Volwassenen (vanaf 12 jaar) : 18,00 € p/p
kinderen van 9 t/m 11 jaar : 13,00 € p/p
kinderen van 3 t/m 8 jaar : 10,00 € p/p
Vaarseizoen:
van april t/m november - elke 1ste e, 3de zondag van de maand - om 13u00 en om 15u15

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.