Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Antwerpen, België

Bestemming Boottochten Jan Plezier

Praktische informatie

Boottochten Jan Plezier
Londenbrug Kaai 14
2000 Antwerpen
België

Tel: +32 (0)475 69 68 80
Bekijk website »
info@janplezier.be

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Algemene info

Rondvaart in de Antwerpse haven, de supermarkt van Europa.
Dronk u vanmorgen een kopje koffie? De kans is groot dat de koffiebonen via de Antwerpse haven gepasseerd zijn, net zoals tal van andere producten. Vergelijk de haven gerust met een gigantische supermarkt, zowat alles wordt hier verhandeld - alleen zijn de winkelkarretjes machtige containerschepen.


Blik achter de schermen
Om een haven te verkennen met uw groep of vereniging, biedt een boot natuurlijk het beste perspectief: u kunt zien hoe de haven gegroeid is. Aanvankelijk lagen de kades in de stad en met elke uitbreiding schoof de haven verder op naar het noorden. We vertrekken in de oude stadshaven aan het Kattendijkdok - niet bepaald klein - maar een huidig containerschip kan er onmogelijk in. Dat wordt snel duidelijk als we enkele van die zeereuzen ontmoeten: de grootste zijn 400 meter lang, dat zijn 100 auto's achter elkaar!
Tijdens de rondvaart wordt audio-visuele begeleiding voorzien over de werking van de fascinerende haven van Antwerpen. De prijs hiervoor bedraagt €2 per persoon.

Ontdek de haven van Antwerpen tijdens een schoolreis
De haven van Antwerpen is een ideale bestemming voor meesters, juffrouwen en leerlingen die zowel een leerrijke als een aangename schooluitstap zoeken.Tijdens de boottocht kunnen de leerlingen de haven van Antwerpen van binnenuit leren kennen, door middel van de aangereikte audio-visuele informatie.Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Hiervoor kan u vanaf april tot oktober terecht in Park Spoor Noord.Daar kan u tevens terecht voor een sportieve uitdaging in Sportopia.
Voor de hogere jaren kan een rondvaart in de haven van Antwerpen gecombineerd worden met een bezoek aan het Museum Aan de Stroom (MAS) of met het Red Star Line museum, beiden op wandelafstand van onze vertrekplaats.
Tijdens de rondvaart wordt u door middel van audio-visuele begeleiding geïnformeerd over de werking van de fascinerende haven van Antwerpen.
Een rondvaart in Antwerpen is kortom een onvergetelijke schoolreis.
Extra info

Bijzonderheden:

Pannenkoekenboot: Het varend pannenkoekenhuisje
Heerlijk onbeperkt pannenkoeken eten. Dat kan op de Pannenkoekenboot! De boot vaart in de Antwerpse haven langs imposante zeeschepen en grote kranen. Tijdens dit havenbezoek kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijke pannenkoeken die u geheel naar eigen wens kunt garneren. Op de pannenkoekenboot wordt alles vers gemaakt en voor uw ogen gebakken met een ronddraaiende pannenkoekenmachine. Verser kan niet! . Kortom: Kom aan boord, ontdek de haven en smul mee!
Vaarseizoen: vanaf maart tot en met oktober elke 1ste en 3de zondag van de maand van13u00 tot 14u30 en van 15u15 tot 16u45

Ribbekesboot: Spare ribs à volonté
Een gezellige avond uit, lekker met z’n tweetjes, met vrienden, als personeelsuitstap of met gans de familie? Dan is een havenrondvaart op de ribbekesboot zeker iets voor u. Terwijl u geniet van het mooie uitzicht in de haven van Antwerpen worden er voor u lekkere, sappige ribbetjes à volonté geserveerd.
Vaarseizoen: vanaf april tot en met oktober elke 2de en 4de zaterdag van de maand. Inschepen om 19u00 en vertrekken om 19u30. Aankomst om 21u45, einde om 22u00

Op de pannenkoekenboot en de Ribbekesboot is er geen audio-visuele begeleiding voorzien!

Privé afhuringen:
De partyboot van Jan Plezier gooit z'n trossen los en vaart langs Vlaanderens mooiste plaatsen en dit geheel en alleen voor u en uw gezelschap. U kan een havenbezoek doen van op het water of een rondvaart doen langs de prachtige skyline van Antwerpen. Wie in het huwelijksbootje stapt, kan dat nu letterlijk doen. U kan een boot afhuren voor een uitstap met uw vereniging, bedrijfsfeesten, communiefeesten enzovoort. Deze kunnen perfect op één van onze feestboten plaatsvinden.

Voor meer info en tarieven, raadpleeg onze website.
Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.