Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Wevelgem, België

Ecassef Foundation

Praktische informatie

Ecassef Foundation
Menenstraat 529
8560 Wevelgem (West-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0) 56 51 94 82
Fax: +32 (0) 56 51 94 82
Bekijk website »
gino.vanneste@belgacom.net

Contactpersoon

Gino Vanneste

Gesproken talen

NL - FR- EN - DE

Algemene info

Voor de ontwikkelingsprojecten van ECASSEF Foundation in Ecuador zijn wij steeds op zoek naar sponsors.
Momenteel wordt een crowdfunding opgestart voor de aankoop van een Jeep voor Ecassef.
U kan deze projecten steunen door o.a. een vrijwillige gift. Hiervoor kan u in ruil bijv. genieten van een massage, een klankschaal healing of dergelijke.
Ook wanneer u een lezing of een workshop van Gino Vanneste bijwoont, gaat sowieso een percentage naar Ecassef!

Men is bij Ecassef ook steeds op zoek naar mensen voor het adoptieplan.

Missie van ECASSEF
Ervaringsgerichte leerprocessen begeleiden bij zwakke bevolkingsgroepen ter bevordering van de locale economie, zodat associaties, productieve organisaties, ...... sociaal-economisch kunnen groeien tot onafhankelijkheid. Het statisch beeld ‘help me want ik ben arm´, veranderen in een dynamische beeld ‘we doen er samen iets aan’.

ECASSEF werkt enkel en alleen vanuit de vragen van de doelgroepen, steeds met respect voor mens, milieu en culturele eigenheid. Onze projectwerking bestaat uit ‘samen groeien’ met de lokale bevolking, samen een proces doorlopen. We zien dit meer en meer als integrale processen waarin het educatieve, sociale en productieve met elkaar verweven zijn. Via duurzame projecten die de problemen rechtstre...eks aanpakken kunnen we waarden als gedeelde verantwoordelijkheid, respect en zelfrespect, transparantie, vertrouwen, discipline en solidariteit inburgeren. ECASSEF werkt met scholen, gemeenten, inheemse organisaties, kantonale en provinciale overheden, ministeries en universiteiten. De stichting treedt op als raadgever en bemiddelaar en is vaak de schakel tussen de basis en de plaatselijke overheden.


Extra info