Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Heeswijk-Dinther,

VisitBrabant TradeServices - Kasteel Heeswijk

Praktische informatie

VisitBrabant TradeServices - Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
5473 ZH Heeswijk-Dinther

Tel: +31 (0) 413 29 20 24
Bekijk website »
reserveren@kasteelheeswijk.com

Gesproken talen

NL - EN - DE

Algemene info

Kasteel Heeswijk.

Groepsrondleiding Kasteel
Een groepsrondleiding* door het kasteel duurt een uur. Naast het entreetarief geldt een toeslag van € 30,00 per groep (5 tot 15 personen tijdens openingstijden kasteel. Buiten openingstijden (op maandag en na 17.00 uur) geldt een eenmalige toeslag van € 50,00 (excl. entree).

Landgoed rondleiding
Het hele jaar door is er elke zondag om 11.30 uur een Landgoed rondleiding (Van 1 november tot 1 april vooraf online reserveren noodzakelijk). De Landgoed rondleiding gaat langs de prachtige burcht, langs boerderijen die vroeger eigendom waren van de baron, toont de voormalige tuinen en kassa, de dienstwoningen en het herstelde landschap. De Lanen, de meanderende Aa, de motteburcht De Heeskijk. De Landgoed rondleiding duurt 1,5 uur (lengte 3 km). Het tarief is € 6,00 p.p. voor alle deelnemers v.a. 4 jr. De landgoed rondleiding is met een groep ook te boeken op andere dagen en tijden. Naast het tarief p.p. geldt dan een toeslag voor de rondleiding met gids van 30,00 (maximale groepsgrootte 15 per gids).

Rondleiding speciale doelgroepen
Op aanvraag zijn rondleidingen voor speciale doelgroepen (o.a. voor blinden en slechtzienden, speciaal onderwijs, en overige) te reserveren. Vul op het formulier de samenstelling van uw groep in en wij zorgen voor een passende rondleiding met gids.

Meer info over de highlights van Noord-Brabant vind je hier.


.


Extra info

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.