Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Wilrijk,

AU FOND PRODUCTIES

Praktische informatie

AU FOND PRODUCTIES
Sint-Jan Vianneystraat 24
2610 Wilrijk

Tel: +32 (0)497 364 932
Bekijk website »
info@aufondproducties.be

Contactpersoon

Manu Jacobs

Algemene info

AU FOND PRODUCTIES
staat voor oprechte en integere muziektheater-/musicalproducties, die vertrekken vanuit samenwerkingen tussen professionele artiesten, studenten en getalenteerde liefhebbers. Keer op keer opnieuw zal de essentie van de productie zelf centraal staan, waarin gevestigde waarden hand in hand met onbekend talent werken aan kwaliteit. Deze zoektocht gaat gepaard met de grootste passie en liefde voor ons vak. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: Au Fond.

Het vroegere BSO-PRODUCTIES begon in 2007 als schooltoneelgroep van het Sint-Ursula-Instituut (Wilrijk). Het idee om toneel te spelen met jongeren van het beroeps secundair onderwijs (BSO) ontstond toen Kris Bergmans, leerkracht in de richting Verzorging, naar financiering zocht voor lesmateriaal. Haar zoon, Manu Jacobs, sprong mee op de kar en nam de regie van het project op zich.
Een eenmalig idee werd een blijvende passie.

Laat ons samen dit jaar van lockdowns en maatregelen even vergeten, door op een veilige manier terug verbondenheid te zoeken in de muziek!

Au Fond Producties werkt mee aan PUUR PASSIE, een livestream concert met
Sam Verhoeven, Anne Mie Gils, Leendert De Vis en Sofie De Schryver.

Op zaterdagavond 13 maart (20u30) brengen deze vier zangers - live vanuit Theater Elckerlyc - een heerlijk repertoire van musical- en popnummers over de jaren heen, live begeleid door een 11-koppig orkest onder leiding van Manu Jacobs. De presentatie ligt in handen van Sven De Ridder.

Tickets en info op www.theaterhuisbanann.be

Verder staan volgende producties op de planning:

  • Wintergala - voorzien in december 2021 - met o.a. Hans-Peter Janssens
  • Legally Blonde - voorzien in februari 2022 - met o.a. Iante Tavernier - Stadsschouwburg Antwerpen
  • Aanvang - voorzien in maart/april 2022 - met An Lauwereins, Hans-Peter Janssens en Pietro Ramman - Fakkeltheater Antwerpen (Zwarte zaal)
meer info over deze producties volgt later.

Extra info