Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Bocholt, België

Farm Fun

Praktische informatie

Farm Fun
Jennenstraat 28
3950 Bocholt (Limburg)
België

Tel: +32 (0) 89 47 39 74
Bekijk website »
info@farmfun.be

Contactpersoon

Mathijs Gielen

Gesproken talen

NL - EN

Algemene info

FarmFun Huh?

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen, supertoffe kinderfeestjes en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!

FarmFun wil een plaats zijn waar collega’s, vrijgezellen, vrienden en kinderen zich beestig goed kunnen amuseren in de leefwereld van onze boerderij. Wij organiseren tussen onze melkkoeien activiteiten en teambuildings waarbij onze actieve én rustigere gasten elkaar op een kei-koe-le manier kunnen uitdagen en plezier beleven.

Met onze pijler FarmFun for Business richten we ons op collega’s van bedrijven en organisaties die we voor een dagje koe-llega’s maken. We bieden hen superleuke denk- en/of doeopdrachten aan die meer teamgeest creëren en ervoor zorgen dat ze samen nog beter kunnen koe’mmuniceren, koe-nnecteren en koe-coonen.

Met FarmFun for Friends en FarmFun for Kids organiseren we originele activiteiten en feestjes voor vrijgezellen, vrienden en kinderen die eens wat anders willen en zich volledig willen smijten. Waarom je ook naar FarmFun komt, je bent altijd zeker van farmtastisch veel fun!


Extra info

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.