Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Nieuwpoort,

Hotel Cosmopolite

Praktische informatie

Hotel Cosmopolite
Albert I laan 141
8620 Nieuwpoort (West-Vlaanderen)

Tel: +32 (0) 058 23 33 66
Bekijk website »
operations@cosmopolite.be

Contactpersoon

Laurens Devriendt

Gesproken talen

NL - FR - EN - DE

Algemene info

Hotel Cosmopolite is de perfecte locatie voor een seminarie van jouw bedrijf aan zee. Ons ervaren team verzorgt uw evenement tot in de puntjes op basis van uw wensen. U kan telkens beroep doen op één van onze teamleden die u zal begeleiden gedurende het seminarie zoals bijvoorbeeld bij het opstarten van de presentatie, het begeleiden van de genodigden naar de zaal en het helpen bij extra's die ter plaatse geregeld moeten worden.

Wij beschikken over een eigen brasserie: Brasserie Carrousel, hier of in onze Cosmopolitan Conference Room kunnen de genodigden genieten van een uitgebreide lunch of diner. Afhankelijk van uw wensen kan er à la carte gegeten worden of kunnen wij een voorstel doen om een menu samen te stellen, hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met de specifieke noden zoals allergenen.

Onze zalen van verschillende groottes zijn de ideale locatie voor uw vergadering of evenement, zo kan er vergaderd worden met zicht op zee of een pauze genomen worden met de voeten in het zand met frisse zeelucht.

Al onze zalen zijn voorzien van:

- airconditioning
- clickshare systeem
- voldoende stopcontacten
- verlichting die kan gedimd worden
- flipchart met viltstiften
- scherm en beamer
- gratis ongelimiteerd high-speed wifi
- koffie -en theefaciliteiten
- eigen frigo met drank naar keuze
- aanvullende audiovisuele of andere apparatuur kan worden verkregen op aanvraag.

Zaal Zeezicht 

Dit is de grootste zaal op de 7de verdieping.  Ze beschikt over veel daglicht en kijkt uit op de Noordzee.
Capaciteit : vergadering tot 50 personen - receptie tot 100 personen. 

Zaal Leon

Deze zaal (132 m²) is geschikt voor feesten, recepties en groepsmaaltijden tot 60 personen.  Ze is gelegen op het gelijkvloers en dus rolstoelvriendelijk.  

Zaal Cosmopolitan

De Cosmopolitan Conference Room is onze grootste zaal met een capaciteit tot 200 personen.  Ze kan worden opgesplitst in 3 kleinere zalen, d.m.v. geluidsdichte scheidingswanden
- Havenzicht I = 88 m²
- Havenzicht II = 56,70 m²
- Havenzicht III = 56,50 m²

Zaal Duinzicht

Gelegen op de 7de verdieping is Zaal Duinzicht dé perfectie locatie voor vergaderingen met een groep van max. 15 personen!  

Teambuilding

Tussen het vergaderen door gebruik maken van het schitterende strand of liever een activiteit waar samenwerken centraal staat? We hebben activiteiten voor elke groep, elke leeftijd, elk seizoen en elk budget. Welke activiteiten hebben we reeds georganiseerd? 
- stadsspelen
- zeilen 
- raften 
- wavekarting 
- kiten 
- allerlei binnenactiviteiten 
- ...

Afterwork drink Bar Caprice

Niets is zo gezellig als met collega's iets te drinken na een zware dag vergaderen. Wij zorgen voor de perfecte balans tussen verpozen en het versterken van de team spirit.   Onze bar, Bar Caprice, is ingericht met de nieuwste meubels van Scapa Home, with a touch of New York. Als u zin heeft in en cocktail vraag zeker eens naar de Bartender's Choice of proef één van onze 43 whisky's.  

We helpen jullie graag met het organiseren van een gin tasting, whisky tasting, wedstrijdje garnalen pellen.  Bar Caprice is elke dag geopend en is zowel toegankelijk voor hotelgasten als ook voor externe klanten.


Dit en nog vele andere dingen worden voor u gepland, want een seminarie in Hotel Cosmopolite heeft eindeloos veel mogelijkheden!

_________________________________________

Meer over onze hotel accommodatie vind je hier.

Extra info