Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Lichtaart, België

Bestemming Bobbejaanland

Praktische informatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart (Antwerpen)
België

Tel: +32 (0)14 55 78 11
Fax: +32 (0)14 55 78 15
Bekijk website »
groups@bobbejaanland.be

Gesproken talen

NL - FR - ENG - DE

Openingsuren

Voor de openingsuren raadpleeg de website van Bobbejaanland.

Algemene info

Bobbejaanland, ‘t plezantste land

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong.

Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters.
Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven?

Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attractie leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P.

Er is ook "nieuws"!

Extra info

 • Busparking: ja
 • Kosten parkeren: Gratis
 • Invalidentoiletten: ja
 • Rolstoel toegankelijk: ja

Extra faciliteiten:

Ook voor mindervaliden ‘t plezantste land! Ons park is 100% rolstoelvriendelijk.
Op vertoon van je mindervalidenkaart krijg je aan de infobalie een voorrangsbandje. Hiermee mag je via de uitgang van de attractie naar binnen, zonder aan te schuiven. Yeeehaa!
Vooraan in het park (Mc Bob) is een ruimte met een volautomatisch toilet voorzien.


Bijzonderheden:

Jeugdgroepen : The place to be voor jongeren... Da’s Bobbejaanland! Of je nu met de scouts, chiro of speelpleinwerking komt, aan spanning en sensatie geen gebrek.

Gemengde groepen : Heb jij véél vrienden of een hele grooooote familie? Neem al je nichten, neven, kids, tantes en overgrootmoeders mee naar ‘t plezantste land! Kom samen op avontuur in Bobbejaanland, dé plek voor een dagje uit in het weekend of tijdens de vakantie.

Mindervaliden: Ook voor mindervaliden ‘t plezantste land! Ons park is 100% rolstoelvriendelijk. Op vertoon van je mindervalidenkaart krijg je aan de infobalie een voorrangsbandje. Hiermee mag je via de uitgang van de attractie naar binnen, zonder aan te schuiven. Yeeehaa!

Scholen : Hoe meer zielen, hoe meer plezier! Kom met de hele klas naar 't plezantste land. Kies voor meer fun en daag je leerkracht uit voor een ritje in de Typhoon of de Sledgehammer. Wie zou er durven? Elke leraar die een schoolgroep begeleidt in Bobbejaanland mag gratis naar attractiepark Slagharen, samen met nog 4 andere personen. Wij bieden ook leerrijke combipakketten aan!

Bedrijven: 't Plezantste land voor groot en klein …of middelgroot bedrijf!!! Kies je formule : fun - business - teamspirit! Maak van je bedrijfsevent een feest!

Wil je je medewerkers en familieleden trakteren op een unieke belevenis en onvergetelijke momenten? Bobbejaanland heeft alles om bedrijven en organisaties, groot en klein, een plezante dag uit te bezorgen. Return on fun en business gegarandeerd! Laat je hier overtuigen door onze b2b-troeven.
Aanbiedingen voor groepen

Jongerengroepen - aanbod vanaf 20 personen - € 19,50 p/p

 • Kinderen onder 1 meter krijgen gratis toegang.
 • 1 begeleider per 15 jongeren gratis

Gemengde groepen:

 • 20-100 personen: € 21,50 p/p
 • 101 - 300 personen: € 20,75 p/p

Scholen - aanbod vanaf 15 personen -
Kleuterschool : € 12,00 p/p
Basisschool : € 13,50 p/p
Middelbare school : € 15,00 p/p

 • Eén leerkracht per 15 leerlingen krijgt gratis toegang. Extra begeleiders betalen hetzelfde tarief als de leerlingen.
 • Prijzen voor schoolreizen en menu's gelden enkel op schooldagen. Tijdens het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes geldt het tarief van €19,50.
 • Bracht u vorig jaar met uw school of klas ook een bezoekje aan Bobbejaanland, dan krijgt u nu een rechtstreekse korting van 10% op de toegangsprijzen. (niet cumuleerbaar met de vroegboekkorting
 • Op vertoon van de lerarenkaart, betaalt de leraar maar 24,- €. Toch een keertje met het gezin naar Bobbejaanland? Dit aanbod geldt ook voor 4 extra bezoekers per lerarenkaart.

Bedrijven : offertes op maat. (vanaf € 19,50 p/p)

Reserveren en eventuele consumptiebonnen/menu's verplicht, minstens 1 dag voor het bezoek.
Reservaties voor een bezoek in het weekend worden aanvaard tot vrijdagmiddag 13.00 uur. De reservatie is in orde zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

 • Gelieve een score te geven.