Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Maasbracht,

Bestemming Rederij Cascade

Praktische informatie

Rederij Cascade
Havenstraat 22
6051 CS Maasbracht

Tel: +31 (0) 475 461 574
Bekijk website »
info@rederijcascade.nl

Contactpersoon

David van de Runstraat

Gesproken talen

NL - EN - DE

Openingsuren

maandag t/m vrijdag 
van 09u tot 12u
en van 13u tot 17u

Gesloten op

Vanaf november t/m februari is heet kantoor in Maasbracht gesloten.
Wij zijn wel telefonisch te bereiken.  U kan ons in de winterperiode ook bezoeken op afspraak.

Algemene info

Cascade is meer dan alleen een rondvaartbedrijf; het is een volwaardige dagattractie en evenementenlocatie, waar een 'waterbeleving' gecreëerd wordt... Geworteld in het hart van Limburg, gevestigd aan een van de grootste watersportgebieden van Nederland, waarin het water de verbindende factor is tussen historische plekjes en het groene achterland. Cascade dient als entertainend knooppunt tussen land en water, dat toegankelijk moet zijn voor iedereen! Een plek waar een beleving gecreëerd wordt, die je zeker opnieuw wil meemaken, steeds op een andere manier...

Onze vloot:

Partyship Maasland
in april 2019 in de vaart gebracht als thematisch partyschip en event locatie. We durven gerust te beweren, dat de 'Maaslakei' het meest onderscheidende en luxueuze partyschip van Limburg is, met de modernste voorzieningen aan boord. 'De Lakei' zal u dan ook op uw wenken bedienen en zowel culinair als facilitair volledig in de watten leggen!
Wettelijk maximum : 150 passagiers
Eventcapaciteit : 20-70 passagiers
De benedensalon is toegankelijk voor rolstoel- en scootmobiel gebruikers middels een plateaulift. De bovensalon en het bovendek is toegankelijk met behulp van een stoellift. Er is een toilet voor invaliden aanwezig; voor een toiletbezoek is wel begeleiding bij nodig. De maximale rolstoelbreedte is 80 cm.


Partyship Stadt Wessem
De 'Stadt Wessem' heeft een fris en eigentijds interieur met stijlvolle LED verlichting en geraffineerde accenten, zoals een opkleurend wavereliëf in de lambrisering en robuuste panelen, die doen denken aan een roestig scheepsdek.  We durven met trots te beweren: de Stadt Wessem is het meest hippe en trendy partyschip in Limburg!  
Wettelijk maximum : 250 passagiers
Eventcapaciteit : 50-200 passagiers
Het schip is rolstoelvriendelijk. Dit houdt in, dat de entree gelijk is het het hoogteniveau van de steiger of terminal. Daarnaast is er een toilet voor invaliden aanwezig en het bovendek is bereikbaar met een stoellift. De maximale rolstoelbreedte voor de entree is 90 cm; voor het invalidentoilet 75 cm.

De Gouverneur van Limburg
De Gouverneur van Limburg is geheel vervaardigd uit aluminium.  Het vaartuig biedt plek aan ca. 50 passagiers, waaronder ook enkele plekken voor rolstoelgebruikers.
Dit is een 'groene' rondvaartboot: deze wordt elektrisch aangedreven met een elektromotor, gevoed door een accupakket. Het accupakket wordt geladen met groene stroom. Aan boord is er geen horecavoorziening en toilet aanwezig. Er is dus sprake van een volledig klimaatneutrale exploitatie.
Het excursievaartuig is speciaal ontworpen voor korte rondvaarten door de Drielingsluis van Maasbracht. Bij goed weer worden de zijpanelen eruit gehaald, zodat passagiers een vrij zicht naar buiten hebben.

Een greep uit onze rondvaarten:

 • Maasparel Tocht - 2 uur durende rondvaart over de Maas en Maasplassen - 16,50 € p/volwassene
 • Tour de Thorn - ontdek het witte dorp - 16,50 € p/volwassene
 • Cruise Touristique - 3.5 uur durende minicruise langs de drijvende huisjes van Oolderhuuske - 22,50 € p/volwassene
 • Sluizentocht - 3.5 uur durende route dwars door het grootste atersportgebied van Nederland - 22,50 € p/volwassene
 • Grensmaas Toer - 3.5 uur durende route tussen Nederland en België met uitzicht op wilde dieren - 22,50 € p/volwassene
 • Haak & Brei cruise - een heerlijke handwerk middag op het water in samenwerking met Woll of Fame - 35,- € p/volwassene
 • en nog veel meer...

Extra info

 • Invalidentoiletten: ja
 • Rolstoel toegankelijk: ja
 • Aantal schepen: 3
 • Catering aan boord: ja