Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Kaatsheuvel, Nederland

Bestemming VisitBrabant- Efteling

Praktische informatie

VisitBrabant- Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Nederland

Tel: +31 (0)416 53 77 77
Bekijk website »
informatie@efteling.com

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Algemene info

Samen een sprookjesachtige dag beleven!
Kom je met een groep van 20 personen of meer naar de Efteling? Begin de dag dan goed met een kopje koffie en wat lekkers. Misschien wil je ook samen lunchen of jullie dag afsluiten met een betoverend diner? Het kan allemaal met de geheel verzorgde groepsarrangementen van de Efteling. De vele verschillende mogelijkheden vind je terug op onze website.

Een sprookjesachtig feest voor het hele bedrijf
Iets te vieren met al uw collega’s of zakenrelaties? Leg uw gasten in de watten tijdens een personeelsfeest in de Efteling. Hoe het feest er precies uit komt te zien, bepaalt u zelf. Een ding is zeker: het wordt een blijvende herinnering voor u én uw gasten!
Overdag genieten van alle attracties en diverse parkshows. Aan het begin van de avond ervaringen uitwisselen tijdens een heerlijk diner in sprookjesachtige sferen, waarna uw evenement echt losbarst met een betoverend feest

De leukste schooldag ooit beleef je samen in de Efteling
Dwaal eindeloos door het Sprookjesbos of ontsnap aan de wurggreep van de Python... Een dag vol wonderen voor iedereen!
Groepen uit het basis- en voortgezet onderwijs profiteren van een voordelige entreeprijs, geldig voor zowel leerlingen als begeleiders. Boek een schoolreis naar de Efteling en betaal slechts € 20,00 per persoon.

Corona

Goed nieuws!

  • vanaf zaterdag 25 september is het niet meer nodig om 1,5 meter afstand te houden.
  • géén coronatoegangsbewijs nodig voor je bezoek aan de Efteling, ook niet voor de attracties
  • er is wél een coronatoegangsbewijs nodig voor binnen-locaties van de horeca. Er zijn ook vele horecalocaties in de buitenlucht, hierbij heb je dus géén coronatoegangsbewijs nodig
  • bijna alle toiletten in de Efteling zijn vanaf de straten en pleinen toegankelijk. Hier heb je dus géén coronatoegangsbewijs nodig

Tijdslot en wachtrijvakken

Bezoekers met een los ticket moeten nog altijd een reservering voor een tijdslot maken. Hiermee zorgen we voor een betere spreiding bij de Hoofdentree. Het advies van de overheid is namelijk nog steeds om afstand te houden. Wel zijn er vanaf zaterdag 25 september meer tijdsloten beschikbaar en wordt het dus makkelijker om een tijdslot te verkrijgen voor jouw gewenste dag en tijd. Abonnementhouders hebben vanaf 25 september geen reservering meer nodig, zij kunnen op vertoon van hun geldige abonnementspas de Efteling betreden. De rode en witte wachtrijvakken en spatschermen zullen op termijn verdwijnen, maar de gast hoeft zich vanaf zaterdag 25 september niet meer te houden aan de regel dat je alleen in een wit vak stil mag blijven staan.

Je kan je bezoek alvast hier reserveren!

Nieuw:

Op de 69e verjaardag van de Efteling, op maandag 31 mei 2021, opent Speelbos Nest! om 10.30 uur de poorten voor alle Efteling-gasten.
Meer over dit unieke Speelbos lees je hier in onze nieuwsbriek.


Meer info over de highlights van Noord-Brabant in het algemeen vind je hier.

Extra info