Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Kaatsheuvel, Nederland

Bestemming VisitBrabant- Efteling

Praktische informatie

VisitBrabant- Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Nederland

Tel: +31 (0)416 53 77 77
Bekijk website »
informatie@efteling.com

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Algemene info

Samen een sprookjesachtige dag beleven!
Kom je met een groep van 20 personen of meer naar de Efteling? Begin de dag dan goed met een kopje koffie en wat lekkers. Misschien wil je ook samen lunchen of jullie dag afsluiten met een betoverend diner? Het kan allemaal met de geheel verzorgde groepsarrangementen van de Efteling. Afhankelijk van wanneer je de Efteling wil bezoeken kan de prijs variëren van 33,- € tot 43,- € p/p.  De vele verschillende mogelijkheden vind je terug op onze website.  

Een sprookjesachtig feest voor het hele bedrijf
Iets te vieren met uw collega’s of zakenrelaties? Leg uw gasten in de watten tijdens een personeelsfeest in de Efteling. Hoe het feest er precies uit komt te zien, bepaalt u zelf. Een ding is zeker: het wordt een blijvende herinnering voor u én uw gasten!
Overdag genieten van alle attracties en diverse parkshows. Aan het begin van de avond ervaringen uitwisselen tijdens een heerlijk diner in sprookjesachtige sferen, waarna uw evenement echt losbarst met een betoverend feest

Je kan je bezoek alvast hier reserveren!

Op schoolreis naar de Efteling
vanaf 17,- €

Met de hele klas samen gillen in de stalen achtbaan Python, op avontuur in het Sprookjesbos of verwonderd raken bij de parkshow van de magische stad Raveleijn. Voor groot en klein valt er genoeg te beleven in de Efteling!
Tip
: boek jouw schoolreis vóór 1 april 2024 en profiteer van vroegboekkorting! Basisscholen profiteren van een éxtra voordelig tarief.
Tickets reserveren kan hier.Meer info over de highlights van Noord-Brabant in het algemeen vind je hier.

Extra info