Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Kaatsheuvel, Nederland

Bestemming VisitBrabant- Efteling

Praktische informatie

VisitBrabant- Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Nederland

Tel: +31 (0)416 53 77 77
Bekijk website »
informatie@efteling.com

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Algemene info

Samen een sprookjesachtige dag beleven!
Kom je met een groep van 20 personen of meer naar de Efteling? Begin de dag dan goed met een kopje koffie en wat lekkers. Misschien wil je ook samen lunchen of jullie dag afsluiten met een betoverend diner? Het kan allemaal met de geheel verzorgde groepsarrangementen van de Efteling. Afhankelijk van wanneer je de Efteling wil bezoeken kan de prijs variëren van 33,- € tot 43,- € p/p.  De vele verschillende mogelijkheden vind je terug op onze website.  

Een sprookjesachtig feest voor het hele bedrijf
Iets te vieren met uw collega’s of zakenrelaties? Leg uw gasten in de watten tijdens een personeelsfeest in de Efteling. Hoe het feest er precies uit komt te zien, bepaalt u zelf. Een ding is zeker: het wordt een blijvende herinnering voor u én uw gasten!
Overdag genieten van alle attracties en diverse parkshows. Aan het begin van de avond ervaringen uitwisselen tijdens een heerlijk diner in sprookjesachtige sferen, waarna uw evenement echt losbarst met een betoverend feest

De leukste schooldag ooit beleef je samen in de Efteling
Dwaal eindeloos door het Sprookjesbos of ontsnap aan de wurggreep van de Python... Een dag vol wonderen voor iedereen!
Groepen uit het basis- en voortgezet onderwijs profiteren van een voordelige entreeprijs, geldig voor zowel leerlingen als begeleiders. Boek een schoolreis naar de Efteling en betaal slechts € 21,00 per persoon.

NIEUW

Vanaf 1 april vaar je in de nieuwe scène door een kerkhof van vervallen scheepswrakken. 
Na het inschepen, varen we in een sloep het zeventiende-eeuwse haventje uit. We passeren twee indrukwekkende VOC-schepen en bereiken de open zee. De sterrenhemel lijkt een rustig weerbeeld te voorspellen, maar niets is minder waar. We geraken met onze sloep in een dichte mist en horen overal om ons heen lugubere geesten en hun echo’s uit verleden, heden en toekomst. In de verte luidt paniekerig een scheepsbel…


Je kan je bezoek alvast hier reserveren!


Meer info over de highlights van Noord-Brabant in het algemeen vind je hier.

Extra info