Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Han-sur-Lesse, België

Bestemming Grotten van Han

Praktische informatie

Grotten van Han
Rue Joseph-Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse (Namen)
België

Tel: +32 (0)84 37 72 13
Fax: +32 (0)84 37 77 12
Bekijk website »
info@grotte-de-han.be

Contactpersoon

Albert Joris

Gesproken talen

NL - FR - ENG - DE

Openingsuren

Voor de openingsuren verwijzen wij naar de website.

Algemene info

Er valt altijd wel iets te beleven in de Grot van Han!
De Grot van Han, een uitzonderlijke constructie dankzij de schoonheid van de kalkafzettingen en de uitgestrektheid van de zalen, gevormd door de Lesse die haar volledig doorkruist, heeft sinds meer dan 250 jaar al bijna 30 miljoen bezoekers ontvangen. Ze is haar drie sterren in Michelins Groene Gids meer dan waard!

Voor uitstappen met een groep, een vereniging of een instelling, biedt het Domein van de Grotten van Han gepersonaliseerde programma’s, aangepast aan alle leeftijden, alle budgetten en aan de mogelijkheden van iedereen.

Schoolgroepen
Waarom eens niet een schooluitstap organiseren op het Domen van de Grotten van Han?

  • Ontdek er de geheimen van de onderwereld in de Grot,
  • bezoek het Wildpark te voet of met de Safari-car,
  • bekijk de resultaten van 50 jaar opgravingen in de Lesse in museum PrehistoHan,
  • keer terug naar het dagelijks leven in het begin van de 20ste eeuw in Han 1900,
  • of ontdek het Speleo Parcours, een alternatieve route doorheen de ondergrondse galerijen van de Grot van Han. Voor durfals, groot & klein!

Familiedag, team buidlings, productpresentaties, vergaderingen, diners, personeelsfeesten...
Het uitgestrekte Domein van de Grotten van Han vormt een unieke plek groen in Europa en biedt de kans om origineel en uniek uit de hoek te komen! Het is de ideale omgeving om je medewerkers te motiveren, hun creativiteit te stimuleren, de banden aan te halen met uw partners, uw klanten een onvergetelijk moment te bezorgen… uw fantasie is onze enige limiet!

Extra info

  • Rolstoel toegankelijk: ja

Extra faciliteiten:

Het Domein de Grotten van Han heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om de toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers te verbeteren.

  • Een voertuig met hefbrug is voorzien voor tien rolstoelgebruikers en hun begeleiders voor een bezoek aan ons Wildpark op een veilige manier. Enkel op reservatie.
  • Om de grot te bezoeken, is er een speciaal aangepast circuit zonder trappen zodanig dat ook mindervaliden en rolstoelgebruikers een aantal van de mooiste zalen kunnen bezoeken. Let op, dit circuit heeft verschillende hellende vlakken. Dus plan minstens één begeleider per rolstoelgebruiker.
  • Buiten de verschillende aanpassingen, hebben ook onze gidsen een speciale opleiding gevolgd voor het onthaal van mensen met een handicap.

Deze inspanning voor de toegankelijkheid werd in januari 2012 beloond door de 48 CAP vereniging die het Domein van de Grotten van Han bekroonde met de prijs van corporate citizenship voor de toegankelijkheid van personen met beperkte mobiliteit.
De prijzen zijn dezelfde als die van de traditionele rondleidingen. Het is echter verplicht om op voorhand te reserveren voor een PMB bezoek op maat.

Bijzonderheden:

Parcours Speleo
Ontdek ons speleo-parcours, een alternatieve route langs de obscure gangen van de Grot van Han. Een beveiligd off-road parcours waarbij u door de modder van de rivier en neergestorte stenen ploetert. Puur genieten voor durfals. (Laarzen, helm en overall krijgt u aan de ingang. Tip: U mag zeker ook uw eigen laarzen meenemen!)

Slapen in de bomen - NIEUW!
Breng de nacht door in de bomen, in het hart van het Wildpark. Ontdek onze Tree Tents, gespannen tussen de bomen, met uitzicht op de prachtige droge vallei van de Lesse. Geniet van de dieren die in de open vlakte ronddartelen: herten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden, damherten... Een onvergetelijke nacht staat je te wachten

Slapen naast de beren
U wilt onvergetelijke momenten doorbrengen met familie, vrienden of met uw geliefde? Een bijzondere gebeurtenis op een ongewone plek vieren? Ontdek de ‘pelsjagersnacht’! Verblijf in een rustieke hut, op slechts enkele meters van de beren, in het hartje van het wildpark, in een 250 hectare grote oase van rust.

Nieuwe klank- en lichtshow: Origin!
In het hart van de Grot, in de grote Wapenzaal, neemt het nieuwe permanente klank- en lichtspektakel "Origin" je met behulp van geavanceerde video-mapping en lasertechnologieën mee in een opeenvolging van magische werelden. "Origin" dompelt de bezoeker onder in een opeenvolging van verschillende magische werelden die doen terugdenken aan de oorsprong van onze wereld en de Grot, van de big bang tot aan de eerste ontdekkingsreizen...


Aanbiedingen voor groepen

Om te genieten van dit voordeeltarief, moet u minimum 5 dagen op voorhand reserveren en moet de groep uit minstens 20 personen bestaan.

Volwassenen
(12-59 jaar)

Senioren
(60+)
Kinderen
(4-11 jaar)
Scholieren
(3-18 jaar)
PASSHAN (grot + wildpark + PréhistoHan + Han 1900)23,00 €22,00 €16,00 €14,00 €
Grot + PrehistoHan16,00 €15,00 €11,00 €10,00 €
Wildpark + Han 190016,00 €15,00 €11,00 €10,00 €
Parcours Speleo16,00 €15,00 €12,00 € (vanaf 6j)12,00 € (vanaf 8j)
PassHan + 2-gangenmenu van het domein45,50 €44,50 €26,00 € (kindermenu -12j)/
PassHan + 3-gangenmenu van het domein48,50 €47,50 €//

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.