Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Han-sur-Lesse, België

Bestemming Grotten van Han

Praktische informatie

Grotten van Han
Rue Joseph-Lamotte 2
5580 Han-sur-Lesse (Namen)
België

Tel: +32 (0)84 37 72 13
Fax: +32 (0)84 37 77 12
Bekijk website »
info@grotte-de-han.be

Contactpersoon

Albert Joris

Gesproken talen

NL - FR - ENG - DE

Openingsuren

Voor de openingsuren verwijzen wij naar de website.

Algemene info

Groepen
Voor uitstappen met een school, een vereniging of een instelling, biedt het Domein van de Grotten van Han gepersonaliseerde programma’s, aangepast aan alle leeftijden, alle budgetten en aan de mogelijkheden van iedereen.
Beleef een heerlijke dag op het Domein van de Grotten van Han. Ontdek de verschillende bezoekmogelijkheden en de maaltijdformules die we aanbieden in onze restaurants.
Aarzel niet contact op te nemen met onze dienst reserveringen voor een gepersonaliseerde programma.

Schoolgroepen
Voor een daguitstap of tijdens een langer verblijf (bosklassen) in de streek, kan het Domein van de Grotten van Han u ontvangen voor een heerlijke dag.
Pedagogische boekjes zijn op aanvraag gratis ter beschikking voor elk van uw leerlingen. Vraag ze aan het informatieloket op uw dag van aankomst. U wilt er zeker van zijn dat uw klas een plaats heeft in een van onze restaurants? Denk aan de ‘slimme’ picknick! Voor slechts € 2 meer per leerling krijgt u een drankje naar keuze of een ijsje opgediend aan tafel.

Bedrijfseventen
Het Domein van de Grotten van Han, zonder twijfel één van Wallonië’s mooiste locaties, is de ideale site voor je bedrijfsevent !
Je wilt graag een familyday organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Een teambuilding dat harten sneller doet slaan? Of een seminarie in het hart van de natuur? Het uitgestrekte Domein van de Grotten van Han vormt een unieke plek groen in Europa en biedt de kans om origineel en uniek uit de hoek te komen! Het is de ideale omgeving om je medewerkers te motiveren, hun creativiteit te stimuleren, de banden aan te halen met uw partners, uw klanten een onvergetelijk moment te bezorgen…


Extra info

  • Rolstoel toegankelijk: ja

Extra faciliteiten:

Het Domein de Grotten van Han heeft aanzienlijke inspanningen geleverd om de toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers te verbeteren.

  • Een voertuig met hefbrug is voorzien voor tien rolstoelgebruikers en hun begeleiders voor een bezoek aan ons Wildpark op een veilige manier. Enkel op reservatie.
  • Om de grot te bezoeken, is er een speciaal aangepast circuit zonder trappen zodanig dat ook mindervaliden en rolstoelgebruikers een aantal van de mooiste zalen kunnen bezoeken. Let op, dit circuit heeft verschillende hellende vlakken. Dus plan minstens één begeleider per rolstoelgebruiker.
  • Buiten de verschillende aanpassingen, hebben ook onze gidsen een speciale opleiding gevolgd voor het onthaal van mensen met een handicap.

Deze inspanning voor de toegankelijkheid werd in januari 2012 beloond door de 48 CAP vereniging die het Domein van de Grotten van Han bekroonde met de prijs van corporate citizenship voor de toegankelijkheid van personen met beperkte mobiliteit.
De prijzen zijn dezelfde als die van de traditionele rondleidingen. Het is echter verplicht om op voorhand te reserveren voor een PMB bezoek op maat.

Bijzonderheden:

Parcours Speleo
Speel voor speleoloog. Ontdek ons speleo-parcours, een alternatieve route langs de obscure gangen van de Grot van Han. Een beveiligd off-road parcours waarbij u door de modder van de rivier en neergestorte stenen ploetert. Puur genieten voor durfals.

  • Laarzen, helm en overall krijgt u aan de ingang. Tip: U mag zeker ook uw eigen laarzen meenemen!
  • Reservatie via online ticketing wordt aanbevolen.
  • Vanaf 6 jaar (kinderen jonger dan 12 moeten worden begeleid).
  • Op weekends, feest- en vakantiedagen (van april tot november)

Slapen naast de beren
U wilt onvergetelijke momenten doorbrengen met familie, vrienden of met uw geliefde? Een bijzondere gebeurtenis op een ongewone plek vieren? Ontdek de ‘pelsjagersnacht’! Verblijf in een rustieke hut, op slechts enkele meters van de beren, in het hartje van het wildpark, in een 250 hectare grote oase van rust.

Aanbiedingen voor groepen

Vanaf 20 personen geniet u van een voordelig tarief.
Om te genieten van dit voordeeltarief, moet u minimum 5 dagen op voorhand reserveren en moet de groep uit minstens 20 personen bestaan.

Voor meer info en tarieven, raadpleeg onze website.

Arrangementen

Grot van Han + Prehistohan
Wildpark + Han 1900
Passhan (Grot + Wildpark + Prehistohan + Han 1900)
Passhan + 2-gangenmenu van het Domein
Passhan + 3-gangenmenu van het Domein


Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.