Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Oostkapelle, Nederland

Groepsarrangementen Zeeland

Praktische informatie

Groepsarrangementen Zeeland
Lantsheerstraat 1
4356 AX Oostkapelle ( Zeeland)
Nederland

Tel: +31 (0)118 56 91 77

groepen@vvvzeeland.nl

Contactpersoon

Nicole Pattenier

Gesproken talen

NL / FR / EN / DE

Algemene info

Over Groepsarrangementen Zeeland
Groepsarrangementen Zeeland bestaat uit een team enthousiaste en vakkundige medewerkers die er alles aan doen om het verblijf van jou en je groep, collega’s of familie in Zeeland tot een onvergetelijke ervaring te maken. Van een fijne overnachting in een groepsaccommodatie aan zee tot bijzondere activiteiten. We nemen je daarbij de planning, al het regelwerk, de financiële afhandeling en kortom heel veel zorgen uit handen. Of je nu kiest voor een kort uitstapje of een complete vakantie, wij kunnen zorgen voor een unieke Zeelandervaring!

Maatwerk
We kunnen je op weg helpen met het boeken van een overnachting, maar we stellen ook graag een compleet programma voor je samen met rondleidingen, sportactiviteiten, wandelingen, fietstochten en boottripjes. Heb je zelf al in je hoofd wat je zou willen doen, dan stellen wij een programma op maat voor je samen waarin die activiteiten centraal staan. Laat je je liever door ons inspireren, dan vragen we je waar je interesses liggen en komen vervolgens met een prachtig passend voorstel.

Activiteiten en programmaonderdelen
Er is een bijna oneindig aantal mogelijkheden in activiteiten en combinaties daarvan. Wat denk je van een gezellig en actief watersportweekend met clinics kitevliegeren en blokarten? Op zoek naar inspiratie en nieuwe ideeën? Volg dan gezamenlijk creatieve workshops en ga schilderen aan zee. We kunnen fiets- en wandelarrangementen voor je samenstellen en we kunnen ervoor zorgen dat je de smaak van Zeeland leert kennen tijdens culinaire proeverijen. Het aanbod van spannende, leuke en verrassende activiteiten in Zeeland is eindeloos.

Voor meer info, raadpleeg onze website.

Extra info

Arrangementen

Enkele van onze arrangementen:

  • Maritiem Vlissingen
  • Mossels en Oesters in Yerseke
  • Fietsarrangement Ronde van Zeeuws-Vlaanderen
  • Toeren in een klassieke auto
  • Ter land, ter zee en in de Zeeuwse buitenlucht
  • en vele andere...

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.