Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Domburg, Nederland

Groepsarrangementen Zeeland

Praktische informatie

Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg ( Zeeland)
Nederland

Tel: +31 (0)118 56 91 77
Bekijk website »
groepen@vvvzeeland.nl

Gesproken talen

NL / FR / EN / DE

Openingsuren

Maandag t/m vrijdag : van 09u00 tot 17u00

Algemene info

Wie zijn wij?

Wij zijn een team enthousiaste en vakkundige medewerkers van Groepsarrangementen Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van originele en gevarieerde (meerdaagse) programma’s en evenementen. Wij zorgen dat uw bezoek aan Zeeland helemaal naar wens verloopt. Wij kunnen helpen bij het boeken van een overnachting, maar we stellen ook graag een compleet programma voor u samen met rondleidingen, museumbezoeken, wandelingen, fietstochten, boottripjes, uitgebreide maaltijden en nog veel meer!
We houden rekening met uw wensen en nemen voorbereiding, planning en financiële afhandeling uit handen en nemen zo veel zorgen uit handen.
Het team van Groepsarrangementen Zeeland helpt u graag persoonlijk op weg. Uitgebreide inspiratie tips vindt u op www.opstapinzeeland.nl!

Voor het aanvragen van een vrijblijvend voorstel of informatie kunt u contact opnemen met Groepsarrangementen Zeeland. Contactgegevens vindt u hiernaast in de blauwe zone.

Naast het maken van programma's op maat, bieden wij ook kant-en-klare arrangementen aan. Wat dacht u van een dagje watersporten, kreeften dagtocht, een stadswandeling met proeverij, een strooptocht...….
Van een creatief en culinair arrangement, een fietsarrangement tot aan een stedentrip met rondleiding of museumbezoek... het is allemaal mogelijk!


Enkele van onze arrangementen:

 • Water, Water, Water : bezoek de indrukwekkende deltawerken, met daarnaast een vaartocht over Nationaal Park de Oosterschelde naar Zierikzee, de historische stad welke u onder begeleiding van een gids kan verkennen.
 • De Storm, Watersnoodarrangement : een indrukwekkend arrangement waarin een duidelijk beeld wordt gegeven over wat er is gebeurd tijdens, en na, de alles veranderde watersnoodramp van 1 februari 1953. U bezoekt het watersnoodmuseum, daarnaast heeft u de keuze uit een rondrit over Schouwen-Duiveland of een stadswandeling met gids door het historische Zierikzee.
 • Als een vis in het water : in dit arrangement staat de visserij, een belangrijke inkomstenbron in Zeeland, centraal. Maak kennis met de populaire mossel- en oestercultuur in het vissersdorp Yerseke, onder begeleiding van een gids, en ontdek de Zeeuwse wateren tijdens een vaartocht over de Oosterschelde.
 • Cultuur snuiven in Zierikzee : een leuk arrangement om de historische stad Zierikzee, met ruim 560 rijksmonumenten, te verkennen. U komt alles over haar geschiedenis te weten in het Stadhuismuseum. U bezoekt ook het Gravensteen, een sinister gebouw waar vroeger misdadigers opgesloten, veroordeeld of zelfs ter dood werden gebracht.
 • Vestingstad Hulst : met een gids maakt u een mooie rondrit door Oost Zeeuws-Vlaanderen en bekijkt u onderweg bezienswaardigheden en overblijfselen van de 80-jarige oorlog. Een wandeling over de 3.5 km lange stadswallen bieden een schitterend panorama uitzicht op de gerestaureerde binnenstad en haar vele oude gevels.
 • Ontdek West Zeeuws-Vlaanderen : onder begeleiding van een ervaren gids doet u Groede en Sluis aan. Groede, een kunstenaarsdorp in een prachtig historisch decor en Sluis, een bruisend vestingstadje waar de keuze in winkels, cafés en restaurants enorm is én ze zijn 7/7 open. U kan het enige Belfort van Nederland beklimmen, met een fatastisch uitzicht over o.a. het (Zeeuws-)Vlaamse land en de kust.
 • Beleef de Streek van Roosevelt : onze gids neemt u in het oude centrum van Oud Vossemeer mee langs talloze bezienswaardigheden die herinneren aan de roots van de familie Roosevelt. Ook bezoekt u de plaats waar in vroegere jaren de voorouders van de legendarische wereldleiders hebben gewoond. Ook een bezoekje aan de veiling in Sint-Annaland staat op het programma.
 • Voel je als Schot in Veere : Veere is één van de meest verrassende plaatsen van Zeeland waar in vroegere tijden Schotse wol handelaren de dienst uitmaakten en adellijken het stadje bestuurden. In dit arrangement geniet u van een rondvaart op het Veerse Meer en, na de lunch, van een stadswandeling o.l.v. Anna van Borsele, vrouwe van Veere.

Stadswandelingen

Naast het aanbieden van "op maat gemaakte" arrangementen en "kant-en-klare" arrangementen, zijn er ook de vele stadswandelingen, onder begeleiding van een ervaren gids, in o.a.:

 • Middelburg, hoofdstad van Zeeland
 • Veere, één van de meest verrassende plaatsen van Zeeland
 • Zierikzee, een monumentenstad en parel aan de Oosterschelde
 • Sluis, een historische stad waar de wieg stond van de samensteller van het woordenboek "De Dikke van Dale"
 • Hulst, één van de best bewaarde vestingsteden van Nederland
 • Goes, de enige stad op Zuid Beveland
 • Yerseke, waar u het verhaal ontdekt van "het zwarte goud"

Extra info

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

 • Gelieve een score te geven.