Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Kallo, België

Golfclub Beveren

Praktische informatie

Golfclub Beveren
Singelweg 2
9130 Kallo (Oost-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)3 575 11 75
Fax: +32 (0)3 575 51 81
Bekijk website »
info@golfclubbeveren.be

Contactpersoon

Bart Van den Eede

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Openingsuren

Horeca & Secretariaat:
In de zomermaanden is zowel secretariaat als horeca 7 dagen op 7 geopend.In de wintermaanden (oktober tot maart) is het horeca gedeelte gesloten op maandag.

Algemene info

Missie
ls een vereniging van golfliefhebbers uit de regio Waasland-Antwerpen willen we een uitdagende beleving aanbieden op de mooiste inland linksbaan van Vlaanderen, waar iedereen zich thuis voelt en waar er ruimte is voor ontspanning, inspanning en waardevolle ontmoetingen met respect voor milieu en natuur.

Visie
Leden en bezoekers van de golfclub willen zowel sociaal als sportief een uitdagende golfbeleving ervaren en in een aangename familiale sfeer andere mensen leren kennen. Golfclub Beveren wil daar maximaal op inspelen en groeien naar een volwaardige club met 850 leden met ondersteuning van de verschillende spelersgroepen en bijzondere aandacht voor de jeugd.
Hiervoor bouwen we samen aan een aantrekkelijke en goed onderhouden golfbaan met aangepaste oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis met een voortreffelijke horecavoorziening.Onze leden blijven de beste ambassadeurs van de golfclub en zetten zich spontaan in als vrijwilliger.
Door de unieke ligging van de Waaslandhaven is Golfclub Beveren de uitgesproken ontmoetingsplaats voor Bedrijven.

Vergaderen
Golfclub Beveren heeft eveneens een vergaderzaal die gereserveerd kan worden. Deze is voorzien van beamer, projectiescherm, wifi & geluidsinstallatie met microfoon.

Bedrijvenlidmaatschap & Sponsoring
De golfsport is populair en sportief. Golfclub Beveren biedt dan ook diverse mogelijkheden voor bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten door sponsoring van een object en/of golfwedstrijd. Naast een aantal vaste mogelijkheden, maken wij graag tijd om met u samen te zitten & een sponsorpakket uit te werken op maat. Voor het bespreken van de mogelijkheden neemt u contact op met Bart Van den Eede.

Restaurant Golfclub Beveren
Het totaal vernieuwde clubhuis beschikt over een zeer verzorgd en verfijnd restaurant. De uitbater verwent u met een steeds afwisselend culinair palet van dagverse producten in combinatie met een uitzonderlijk goede wijnkeuze en dit aan zeer democratische prijzen.
Als bedrijfsleider kan u achteraf met uw klanten rustig napraten in onze lounge bij een heerlijk digestief.
Iedereen is welkom! Ook niet-leden, firma’s, zakendiners, BBQ’s, koude & warme buffetten, walking dinners, babyborrel, verjaardagsfeesten, communie, enz… zijn tevens mogelijk op bestelling!

Business Club
Vorig jaar zijn we gestart met onze Business Club en van bij de aanvang bleek dit initiatief een grandioos succes. Gemiddeld een 65 tal leden hebben tijdens de 5 vrijdagnamiddagen ten volle genoten van ofwel een wedstrijdje of de initiatie die aangeboden werd. Een heel lekker buffet en een glaasje drinken in combinatie met een vleugje muziek, zorgden voor een zeer ontspannen netwerking.

Groepsprijzen

9 holes / week : groepen van 15 tot 25 personen : 18,00 €
groepen vanaf 25 personen : 17,00 €

9 holes / WE & feestdagen : groepen van 15 tot 25 personen : 27,00 €
groepen vanaf 25 personen : 25,00 €

18 holes / week : groepen van 15 tot 25 personen : 28,00 €
groepen vanaf 25 personen : 25,00 €


18 holes / WE & feestdagen : groepen van 15 tot 25 personen : 35,00 €
groepen vanaf 25 personen : 32,00 €

In samenwerking met Van Der Valk Hotel Beveren & Anne's House.
Van Der Valk Golfarrangement 2 dagen: 1 overnachting met ontbijt en 1x9 holes greenfee bij Golfclub Beveren: € 90;- p/p
Van Der Valk Golfarrangement 3 dagen: 2 overnachtingen met ontbijt en 1x9 holes greenfee bij Golfcub Beveren: € 140,- p/p

Extra info

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.