Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Mol, België

cat.hotelsbestemming Gasthof & Feestzalen De Kaasboerin

Praktische informatie

Gasthof & Feestzalen De Kaasboerin
Eerselseweg 99
2400 Mol (Antwerpen)
België

Tel: +32 (0)14 37 70 84
Fax: +32 (0)14 37 04 55
Bekijk website »
info@kaasboerin.be

Contactpersoon

Rik Wijnants

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Openingsuren

Alle dagen open vanaf 10u00

Gesloten op

Vanaf 1 oktober tot en met 31 maart zijn we gesloten op vrijdag.

Algemene info

De Kaasboerin : al meer dan 20 jaar dé place-to-be!

Gasthof "De Kaasboerin" is een unieke gelegenheid in de uitgestrekte natuur van Postel (Mol), die uitermate geschikt is voor verzorgde toeristische groepsuitstappen, middagshows, schoolreizen & huifkartochten. Bovendien verzorgen wij allerhande familie-, bedrijfs- en personeelsfeesten, en kan u in De Kaasboerin ook genieten van onze heerlijke huisgemaakte à-la-carte gerechten in ons verzorgde restaurant.

De Kaasboerin is gekend voor zijn uitermate vriendelijke en vlotte bediening, perfect verzorgde diners & bufetten en tot in de puntjes verzorgd entertainment met bekende topartiesten uit binnen- en buitenland.
De kinderen kunnen hun hartje ophalen in de totaal vernieuwde speeltuin terwijl de ouders tot rust komen op ons grote & sfeervolle terras. De Kaasboerin beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Extra info

  • Busparking: ja
  • Kosten parkeren: Gratis
  • Afstand tot parking: Voor de deur
  • Invalidentoiletten: ja
  • Rolstoel toegankelijk: ja
  • Maximum groepsgrootte: 250 personen

Bijzonderheden:

In ons restaurant kunt u ook genieten van heerlijke huisgemaakte à-la-carte gerechten in ons verzorgde restaurant of in de zomer op ons terras. Wij serveren bovendien nog het enige echte authentieke STEPPEGRAS!

Voor meer info, raadpleeg onze website.


Arrangementen

Enkele voorbeelden van arrangementen:

Daguitstappen voor verenigingen: Pralines-Bokkenrijdersroute en kasteelbrouwerij / Sigaren, Brabantse dorpjes en Authentieke orgels / Struisvogels, koolputters en blauwbessen / Asperges, grensparkroute en kippenhotel / enzovoort

Bedrijfs- en personeelsuitjes: De “Kaasboerin” heeft alles in petto voor de organisatie van een lekkere feestmaaltijd, al dan niet gekoppeld aan interessante & sportieve uitstapjes.
Op onze website vindt u een overzicht van onze mogelijkheden met bijhorende info. Uiteraard zijn dit slechts voorbeelden en kunnen er wijzigingen aangebracht worden. In samenspraak kunnen deze programma’s aangepast worden aan uw wensen en uw budget.

Schoolreizen: Schoolreis 1 Van bij tot honing / Schoolreis 2 Al varend en al doende ontdekken in en rond het water / Schoolreis 3 NIEUW! Pol op de buiten / Schoolreis 4 De geitenboer vertelt een leuk en leerrijk verhaal over zijn 600 geitenGebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.