Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Oostende, België

Comedyshows.be

Praktische informatie

Comedyshows.be
Torhoutsesteenweg 413
8400 Oostende (Oost-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)50 38 33 22
Bekijk website »
dieter@comedyshows.be

Contactpersoon

Dieter Verhaeghe

Gesproken talen

NL

Algemene info

Bedrijfsvoorstellingen, B2B & VIP-arrangementen

Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen een gezond effect heeft op lichaam en geest. Het spreekt voor zich dat deze positieve gevolgen ook een gunstige invloed kunnen hebben op u en uw zakenrelaties.

Wij hebben voor u het gepaste concept!

Met uw vriendenkring, bedrijfsrelaties, management of personeel genieten als VIP op één van de vele beschikbare voorstellingen van COMEDYSHOWS.be.

Of voor de iets grotere groepen... helemaal exclusief voor uw bedrijf of uw serviceclub... een avond op maat. Wij begeleiden u in de zoektocht naar een geschikte locatie, een passend verloop van de avond en bovenal de meest geschikte comedian aansluitend bij uw doelgroep. Wij organiseren voor en met u een humoristische en zorgeloze avond.

Corona

Wegens de huidige situatie i.v.m het Corona-virus zijn we genoodzaakt om onze shows te verplaatsen. Als er shows worden verplaatst melden we dit steeds op Facebook, via deze pagina en via mail aan iedereen die een ticket kocht. We zoeken zo snel mogelijk nieuwe data voor alle shows. Uw tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, u hoeft dus niets te doen.
Laat ons samen afwachten wat de toekomst brengt.
We wensen de getroffen mensen veel beterschap, en hopen met de lente voor de deur dat het virus even snel verdwijnt als het is gekomen.
Bedankt voor het begrip.
Comedyshows.be

Extra info