Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Schoten,

Bestemming Tibetaans Instituut Karma Sonam Gyamtso Ling

Praktische informatie

Tibetaans Instituut Karma Sonam Gyamtso Ling
Kruispadstraat 33
2900 Schoten

Tel: +32 (0) 3 685 09 19
Fax: +32 (0) 3 685 09 91
Bekijk website »
tibetaans.instituut@tibinst.org

Contactpersoon

Gerda Van Beeck en Marcus Van Roosbroeck

Gesproken talen

NL - FR - EN

Algemene info

Een idee voor uw school of vereniging?

Talrijke schoolgroepen en culturele verenigingen brachten ons de voorbije jaren een bezoek. Het instituut beschikt immers over ruime faciliteiten en een deskundige organisatie om groepen te ontvangen. Een bezoek aan het Tibetaans Instituut kan een waardevolle aanvulling zijn op de lessen godsdienst, zedenleer en op het programma van de meeste culturele verenigingen.

Module 1: een rondleiding.
Een bezoek aan de tempel en de stoepa. U krijgt ook informatie over het boeddhisme, zijn aanwezigheid in België en Europa en het doel en de activiteiten van het instituut.
Deze module duurt ongeveer 45 minuten. Tot 20 deelnemers betaalt u een forfaitair bedrag van € 60. Indien meer dan 20 personen deelnemen, is de bijdrage € 3 per persoon.

Module 2: een rondleiding gevolgd door een voordracht ‘inleiding in het boeddhisme’.
Er wordt gesproken over de Boeddha, zijn leven, de grote cycli van zijn onderrichtingen, het boeddhisme vandaag, zijn impact op de maatschappij en het belang van mediteren.
Deze module duurt ongeveer 90 minuten. Tot 20 deelnemers betaalt u een forfaitair bedrag van € 120. Indien meer dan 20 personen deelnemen, is de bijdrage € 6 per persoon.
Voor beide modules is er voldoende ruimte voor vragen en antwoorden.

Mits reservatie kan aansluitend afgesloten worden met thee of koffie en koekjes voor € 2,5 per persoon

Open deur en meditatie gelegenheid
De tempel van het Tibetaans Instituut in Schoten is toegankelijk op elke eerste zaterdagvoormiddag van de maand van 9u tot 12u.
We wensen aan beoefenaars de kans te bieden hun praktijk te doen in een geschikte omgeving, en de gelegenheid te creëren de tempel vrijblijvend te bezichtigen voor geïnteresseerden. U kunt voor alle praktische vragen over de werking van het instituut terecht bij de gids, Marcus Van Roosbroeck
Meditatiegelegenheid vanaf 9u - de rondleiding begint om 10u aan het gebruikelijke tarief : € 5 per persoon, € 2 voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar, kinderen gratis.
Iedereen is van harte welkom!

Het is noodzakelijk een reservatie te boeken via de kalender op onze website, en vooraf te betalen. Dank voor uw begrip.

Er is ook een uitgebreide bibliotheek met ruim 1500 boeken in verschillende talen, zelfs in het Tibetaans, en de dharmashop voor diverse artikelen.
Je kan bij ons ook terecht voor Dharma-onderricht, Pudja's, en stille mediatiesessies.

Extra info