Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Koersel, België

cat.hotelsbestemming Grand Café "Remise 56"

Praktische informatie

Grand Café "Remise 56"
Albert I laan 56
3582 Koersel (Limburg)
België

Tel: +32 (0)11 18 31 93
Bekijk website »
info@remise56.be

Contactpersoon

Patrick Haselaars

Gesproken talen

NL - FR - ENG - DE

Openingsuren

Dinsdag - woensdag - donderdag:
van 11u30 tot 24u00
Vrijdag van 11u30 tot 00u00
Zaterdag van 11u30 tot 00u00
Zondag van 11u30 tot 23u00

Gesloten op

Maandag

Algemene info

Welkom in brouwerij en grand café “Remise 56” waar het gezellig tafelen en drinken is!
Proef onze Remise bieren en geniet van lekkere hapjes en gerechten. Dit kan zowel binnen in het historisch gerenoveerd gebouw, als buiten op ons grote terras.
Grand Café Remise is een zeer ruime zaak en is bijzonder geschikt voor grote groepen. Fietsers, verenigingen, bedrijven of scholen zijn bij ons ook van harte welkom. Kom je met meer dan 10 personen? Dan is het misschien wel aangewezen om vooraf te reserveren. Onze locatie heeft voldoende parkeerruimte en er is een groot fietsenrek aanwezig.

Evenement of iets te vieren?
Feestje met vrienden, familie of collega's, babyborrel, receptie, verjaardag, pensioen, bedrijfsuitstap, nieuwjaarsfeest, reünie.... het kan allemaal in het prachtig gerenoveerde Grand Café!Ons ‘brouwzaaltje’ biedt plaats voor feesten tot een 60-tal personen. Is je groep groter? Dan nemen we nog een stuk van het Grand Café erbij! Er is genoeg plaats om ongestoord te feesten.
Let wel: een gedeelte van de zaak voorzien we altijd wel nog voor andere gasten in het Grand Café.
Zoek je toch een prachtlocatie voor een strikt privé-evenement? Dat kan! Op maandagen kan je Remise 56 volledig afhuren.

Op zoek naar een uniek geschenk? Doe dan heerlijke Remise bieren cadeau!
Er is keuze uit 16 verschillende pakketten. Je kan ze on-line hier bestellen. Wij contacteren jou zodra je bestelling klaar is. Vervolgens kan je ze komen afhalen in de brouwerij.
Per bestelling van 250,- € ontvang je een gratis ontbijtbuffet in Grand Café Remise 56 t.w.v. 20.50 €!

Wilt u met uw vereniging, groep, school, familie of vrienden graag een rondleiding in onze brouwerij? Kijk dan vlug hier voor meer info.

Ligging van de locatie

Onze zaak ligt op 10 minuten rijden van de afrit 26 van de autostrade E313 Antwerpen - Luik

Extra info

  • Busparking: ja
  • Kosten parkeren: Gratis
  • Afstand tot parking: 20 meter
  • Invalidentoiletten: ja
  • Rolstoel toegankelijk: ja
  • Plaatsen op terras: 200

Arrangementen

Elke eerste zondag van de  maand (en op speciale dagen) kan je bij ons terecht voor een overheerlijk en uitgebreid luxe ontbijt buffet!
€ 24,- per volwassene, en kinderen vanaf 12 jaar   
€ 12,- per kind tussen 6 en 12 jaar
gratis voor kinderen tot 6 jaar
Het ontbijt is open van 8u30 tot 11u00.
Reserveer tijdig via de website, telefoon of meld je aanwezigheid bij één van onze garçons.

Ontbijtmanden kan je hier online bestellen (en betalen).
Ontbijtmand volwassenen
: 25,- € p/p 
(mini-croissant, mini-chocoladebroodje, 2 mini-sandwiches, keizerbroodje, boerenpistolet, donut, Den Boogerd appelsapje, hoeveham, Brugge kaas, brie, salami, vleessla, eiersla, serrano-ham, gerookte Schotse zalm met uisnippers, verse huisgemaakte fruitsla, hardgekookt eitje, Nutella, confituur, goei boterkes)
Ontbijt kids box: 12,- € p/p
(chocolademelk, aardbeiendrankje, Kellogg’s ontbijtgranen, donut, mini-sandwich, keizerbroodje, hardgekookt eitje, fruityoghurt, Kinderchocoladereep, Nutella, Babybel, botertje, verrassing)

Drankarrangement - vanaf 25 personen.
Vier uur lang genieten je gasten onbeperkt van een selectie dranken, voor een vaste prijs per persoon. Onze garçons zijn dan ‘zeer aanwezig’ zodat niemand dorst lijdt. Net voor het einde van de periode komen onze garçons zeker nog eens langs om de laatste ‘inbegrepen’ bestellingen op te nemen.
Je kiest uit drie drankarrangementen. Klik hier voor meer info.

Borrelhapjes avond
Wij hebben verschillende borrelhapjes-pakketten. Gespreid over de avond zetten wij de hapjes op tafel. Bekijk de mogelijkheden hier.  Reuze gezellig!

Toerisme Groepsmenu
Deze groepsmenu’s zijn mogelijk op weekdagen (lunch en diner) en zaterdagmiddag voor groepen vanaf 25 personen.
Soep en nagerecht zijn voor de ganse groep hetzelfde. Voor het hoofdgerecht kan u kiezen uit twee verschillende gerechten (keuzes van de gangen en precieze aantallen voor het hoofdgerecht één week vooraf doorgeven). Voor het hoofdgerecht is het natuurlijk zeer belangrijk dat de reisleider goed bijhoudt wie wat koos, zodat er geen verwarring ontstaat. Vraag onze infofiche over deze toerisme-menu's aan via info@remise56.be
Liever iets anders? Kleinere groep? Contacteer ons en we werken graag iets op maat uit voor u (feestmenu’s, ontbijt, buffetten, broodjeslunch, …)