Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Heeswijk-Dinther, Nederland

Bestemming VisitBrabant - Kasteel Heeswijk

Praktische informatie

VisitBrabant - Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
5473 ZH Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
Nederland

Tel: +31 (0) 413 29 20 24
Bekijk website »
reserveren@kasteelheeswijk.com

Gesproken talen

NL - EN - DE

Algemene info

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, hét Kasteel van Brabant. Het weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite. Beleef de duizendjarige geschiedenis van het kasteel: beklim de torens, ontdek de rijke kasteelzalen en geniet van de kasteeltuin en het omringende landgoed.

Groepsrondleiding Kasteel
Wil je je bezoek verrijken met een rondleiding? Een persoonlijke rondleiding of met je eigen groep? Reserveer dan een rondleiding met gids. De gids neemt je mee door het kasteel en verhaalt over de geschiedenis van het kasteel en de bewoners.

Rondleiding speciale doelgroepen
Op aanvraag zijn rondleidingen voor speciale doelgroepen (o.a. voor blinden en slechtzienden, speciaal onderwijs, en overige) te reserveren. Vul op het formulier de samenstelling van uw groep in en wij zorgen voor een passende rondleiding met gids.

Reserveer vooraf je online ticket voor kasteelbezoek op een datum en tijdstip naar keuze. Klik hier voor online tickets.Meer info over de highlights van Noord-Brabant in het algemeen vind je hier.

Extra info