Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Adinkerke,

Bestemming Plopsa

Praktische informatie

Plopsa
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke

Tel: +32 (0)58 42 02 02
Bekijk website »
info@plopsa.be

Gesproken talen

NL - FR - EN - DE

Openingsuren

Voor de openingsuren op jouw gepland bezoek, kijk je hier.

Algemene info

Grand Opening seizoen 2024 van Plopsaland De Panne op 23 maart !

Mis de kans niet om op zaterdag 23 maart 2024 vanaf 10:00 uur aanwezig te zijn bij de Grand Opening van seizoen 2024 in Plopsaland De Panne! Wees de eerste om het splinternieuwe programma van het Studio 100 Festival te ontdekken, dat plaatsvindt gedurende het seizoen 2024 in Plopsaland De Panne, met special guests Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts.
Koop nu jouw ticket voor de opening van het nieuwe seizoen op 23 maart 2024 en beleef de Grand Opening aan een voordelig tarief. Je ontvangt bovendien ook een GRATIS poster als extraatje.

Plopsa combineert de magie van de populaire Studio 100-figuren met het plezier van prachtige attracties op kindermaat in familiale sfeer. De Plopsa-parken zijn bovendien de ideale locatie voor een groepsuitstap. Plopsaland De Panne biedt plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! In Mayaland kan je de wondere wereld van Maya De Bij ontdekken of ga samen met Wickie op avontuur in Wickieland! Kortom, Plopsaland De Panne staat garant voor 1001 kriebels voor de hele familie!

Reserveer snel je bezoek!

Een greep uit onze betoverende attracties:

 • the Ride to Happiness by Tomorrowland - best new coaster in Europe
 • Amika - het mooiste paard ter wereld
 • Anubis the ride - 90 km per uur in 2 seconden tijd!
 • Balloon race - een duizelingwekkend rondje in de lucht
 • Bumba's speeltuin - de leukste speeltuin voor de allerkleinsten
 • de Grote Golf - alle stoere Vikingen aan wal!
 • en nog vele andere

Nieuwe attracties:


#LikeMe Coaster - een muzikaal avontuur met #LikeMe
in de #LikeMe Coaster stap je door de poorten van het SAS en ga je op een muzikaal avontuur, samen met Caro, Camille, vince en Yemi van #LikeMe!  Bereid je voor op een spannende achtbaanrit op de tonen van de bekendst #LikeMe-hits...


Tik Tak - ontdek de wereld van Tik Tak

De Ketnnet-zone is er ook voor de allerkleinsten: ontdek de wereld van Tik Tak vanuit één van de kleurrijke ronde bootjes in deze gloednieuwe water attractie!  De Plopsaland-app
  Het park in je broekzak!  Met de Plopsaland-app vind je alle informatie over het park in één handomdraai! De app zit boordevol handige tools om je bezoek nog comfortabeler te maken. Zo weet je altijd wat de wachttijd is bij je favoriete attractie en krijg je via push-berichten de laatste info over shows, openingstijden en promoties. Bovendien kan je attracties filteren op basis van de grootte van je kind, je favoriete figuur of de soort attractie.
  Download deze gloednieuwe Plopsa-app in de App Store of Google Play Store.

  PLOPSA STATION ANTWERP
  Op de meest unieke locatie, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, heten je geliefde Belgische stripfiguren en je favoriete Studio 100-helden je van harte welkom in Plopsa Station Antwerp!  Beleef uren indoorpret op 15 supercoole attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen.  Geniet van een heuse dagschotel zoals Xavier of een chocomelk zoals Marcske in het unieke café van F.C. De Kampioenen! Zin in een heerlijke maaltijd? Mr. Spaghetti heeft zijn best gedaan om een heerlijk menu samen te stellen. Of geniet van een verrukkelijke frituursnack bij Samson & Marie.
  Koop hier je tickets voor het splinternieuwe Plopsa Station Antwerp!
  Koop hier je Discovery Ticket.

  Routebeschrijving

  AUTO OF BUS

  • Vanuit Antwerpen:
   E17 Antwerpen-Gent Verkeersknooppunt Zwijnaarde: E40 richting Oostende
  • Vanuit Brussel/Gent:
   E40 richting Oostende
   Verkeersknooppunt Jabbeke: links houden richting Veurne-Nieuwpoort Afrit 1: Adinkerke Rechts afslaan en aan de rotonde de brug over de Duinkerkevaart nemen. De spooroverweg oversteken tot aan de volgende rotonde. Links ligt de bezoekers- & busparking van Plopsaland De Panne.

  Extra info

  • Busparking: ja
  • Invalidentoiletten: ja
  • Rolstoel toegankelijk: ja

  Extra faciliteiten:

  Minder-validen:

  • De Plopsa-parken zijn vlot toegankelijk voor rolstoegebruikers. Er zijn voor hen speciale voorzieningen. Rolstoelen worden, mits tijdige reservering, gratis ter beschikking gesteld.
  • In alle Plopsa-parken zijn aangepaste en voorbehouden parkeerplaatsen aanwezig. Deze plaatsen zijn beschikbaar voor houders van een parkeerkaart voor personen met een handicap. De parking is voor iedereen betalend.

  Bijzonderheden:

  Groepen & Jeugdverenigingen:
  Plopsa de Panne biedt uitstekende mogelijkheden voor een groepsuitstap en hecht daarbij veel belang aan catering. Er zijn verschillende cateringformules beschikbaar, gaande van een 4-uurtje tot een uitgebreid feest op het Dorpsplein. U kunt bovendien een groepsmenu aan een voordelig tarief verkrijgen.

  PLOPSA Business & Event Solutions!
  Bedrijfsevent, sampling, partnerships, teambuildings... PLOPSA is de ideale locatie voor al uw projecten! Uitermate geschikt als congres- en seminariecenter en ook voor personeelsfeesten, roadshows, beurzen, teambuildings, productvoorstellingen en hospitality events kunt u bij ons terecht!

  Scholen:
  een nieuw educatief project: de Energieklas! Leerlingen komen op een speelse manier meer te weten over duurzaamheid via het gloednieuwe ‘Grote Eneco Energiespel’. Het is een teamspel in XXL formaat waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk groene energie te verzamelen. Het is een variant op het populaire ganzenbordspel, waarbij de pionnen vervangen werden door elektrische wagens. Via weetvragen en doe-opdrachten verzamelen de teams zonnepanelen. Wie de meeste groene energie bij elkaar weet te sprokkelen is de winnaar van het spel.

  Aanbiedingen voor groepen

  Groepen:

  • gemengde groep + begeleiders: 38,50 € p/p - één gratis begeleider per groep/bus (= vanaf 20 betalende personen)
  • jeugdgroepen (tot 16 jaar) + begeleiders: 28,99 € p/p - één begeleider gratis per 15 kinderen, geldig vanaf 15 betalende personen
  • groepen personen met een handicap + begeleiders: 28,99 € p/p - één begeleider gratis per 6 personen met een handicap, (geldig vanaf 6 personen met een handicap).

  Groepstarieven enkel mits reservatie. Reserveer hier je tickets voor Plopsa De Panne

  Scholen:
  voor een prijssimulatie, klik hier.