Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Adinkerke,

Bestemming Plopsaland De Panne

Praktische informatie

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke

Tel: +32 (0)58 42 02 02
Bekijk website »
info@plopsa.be

Gesproken talen

NL - FR - ENG - DUITS

Openingsuren

Voor de openingsuren verwijzen wij naar onze website.

Algemene info

Plopsaland De Panne combineert de magie van de populaire Studio 100-figuren met het plezier van prachtige attracties op kindermaat in familiale sfeer. De Plopsa-parken zijn bovendien de ideale locatie voor een groepsuitstap. Plopsaland De Panne biedt plezier voor alle leeftijden want er is voor elk wat wils! In Mayaland kan je de wondere wereld van Maya De Bij ontdekken of ga samen met Wickie op avontuur in Wickieland! Kortom, Plopsaland De Panne staat garant voor 1001 kriebels voor de hele familie!

Onze nieuwste attractie: de DinoSplash!

Raaawrr! Plopsaland De Panne wordt overspoeld door échte dinosaurussen! Waag je aan een avontuurlijke rit doorheen het territorium van deze prehistorische monsters. De DinoSplash is een echte belevingsattractie. Zo vaar je door een prehistorisch landschap en kruis je levensechte, bewegende dinosaurussen. Het bootje baant zich een weg langs kolkende vulkanen en lavastromen.

Routebeschrijving

AUTO OF BUS

 • Vanuit Antwerpen:
  E17 Antwerpen-Gent Verkeersknooppunt Zwijnaarde: E40 richting Oostende
 • Vanuit Brussel/Gent:
  E40 richting Oostende
  Verkeersknooppunt Jabbeke: links houden richting Veurne-Nieuwpoort Afrit 1: Adinkerke Rechts afslaan en aan de rotonde de brug over de Duinkerkevaart nemen. De spooroverweg oversteken tot aan de volgende rotonde. Links ligt de bezoekers- & busparking van Plopsaland De Panne.

Samson en Marie leggen je hier uit hoe je je dag veilig kan doorbrengen in Plopsaland:

Extra info

 • Busparking: ja
 • Invalidentoiletten: ja
 • Rolstoel toegankelijk: ja

Extra faciliteiten:

Minder-validen:

 • De Plopsa-parken zijn vlot toegankelijk voor rolstoegebruikers. Er zijn voor hen speciale voorzieningen. Rolstoelen worden, mits tijdige reservering, gratis ter beschikking gesteld.
 • In alle Plopsa-parken zijn aangepaste en voorbehouden parkeerplaatsen aanwezig. Deze plaatsen zijn beschikbaar voor houders van een parkeerkaart voor personen met een handicap. De parking is voor iedereen betalend.

Bijzonderheden:

Groepen & Jeugdverenigingen:
Plopsaland de Panne biedt uitstekende mogelijkheden voor een groepsuitstap en hecht daarbij veel belang aan catering. Er zijn verschillende cateringformules beschikbaar, gaande van een 4-uurtje tot een uitgebreid feest op het Dorpsplein. U kunt bovendien een groepsmenu aan een voordelig tarief verkrijgen.

PLOPSA Business & Event Solutions!
Bedrijfsevent, sampling, partnerships, teambuildings... PLOPSA is de ideale locatie voor al uw projecten! Uitermate geschikt als congres- en seminariecenter en ook voor personeelsfeesten, roadshows, beurzen, teambuildings, productvoorstellingen en hospitality events kunt u bij ons terecht!

Scholen:
een nieuw educatief project: de Energieklas! Leerlingen komen op een speelse manier meer te weten over duurzaamheid via het gloednieuwe ‘Grote Eneco Energiespel’. Het is een teamspel in XXL formaat waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk groene energie te verzamelen. Het is een variant op het populaire ganzenbordspel, waarbij de pionnen vervangen werden door elektrische wagens. Via weetvragen en doe-opdrachten verzamelen de teams zonnepanelen. Wie de meeste groene energie bij elkaar weet te sprokkelen is de winnaar van het spel.

Aanbiedingen voor groepen

Groepen:

 • gemengde groep + begeleiders: 28,99 € p/p - één gratis begeleider per groep/bus (= vanaf 20 personen)
 • jeugdgroepen (tot 16 jaar) + begeleiders: 23,00 € p/p - één begeleider gratis per 15 kinderen, geldig vanaf 15 betalende personen
 • groepen personen met een handicap + begeleiders: 23,00 € p/p - één begeleider gratis per 6 personen met een handicap, (geldig vanaf 6 personen met een handicap).

Groepstarieven zijn enkel geldig mits schriftelijke reservatie, minstens 15 werkdagen vóór het bezoek.

Scholen:

 • GRATIS BEGELEIDER + HERBEZOEKVOORDEEL
  Per 15 leerlingen (lager en secundair onderwijs) / per 10 leerlingen (kleuters) kan 1 begeleider gratis meegenieten van de Plopsa-sfeer. + HERBEZOEKVOORDEEL: Als je na de schoolreis nog één van onze Plopsa-parken wil ontdekken, geniet jij gratis toegang en tot 3 vergezellende personen 50% korting!
 • DIPLOMA 2+1 GRATIS
  Elke leerling krijgt een heus Plopsa-diploma en een kortingsbon “2+1-GRATIS” (2 tickets kopen = 3de ticket gratis) voor een volgend bezoek aan een Plopsa-park.

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

 • Gelieve een score te geven.