Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Brugge, België

Bestemming Musea Brugge

Praktische informatie

Musea Brugge
Dijver 12
8000 Brugge (West-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)50 44 87 02
Fax: +32 (0)50 44 87 78
Bekijk website »
eveline.strubbe@brugge.be

Contactpersoon

Eveline Strubbe

Algemene info

14 locaties, altijd anders, altijd boeiend!

De grootste troef van de Brugse museumcollectie is haar grote verscheidenheid! Van Vlaamse primitieven tot actuele kunst, van klassieke schone kunsten tot archeologische vondsten. Verder is er ook nog zilverwerk, kant, wandtapijten, meubels én poëzie. Jong en oud zijn het erover eens: de Brugse musea verrassen altijd.
Jaarlijks bezoeken ca. 1 miljoen binnen-en buitenlandse gasten één of meerdere Stedelijke Musea. Musea Brugge is bovendien ook verantwoordelijk voor Raakvlak (de intergemeentelijke dienst archeologie Brugge en Ommeland), de Brugse Erfgoedcel en het Vlaams Onderzoekscentrum voor de Kunst in de Bourgondische Nederlanden.

Wandeling op aanvraag
Brugge te voet ontdekken onder leiding van een gids is een uitstekende manier om de stad in al zijn facetten te leren kennen. Je kiest voor het klassieke parcours of je laat je meeleiden langs onbekende plekjes, luisterend naar sappige anekdotes. Toerisme Brugge werkt enkel samen met officieel erkende gidsen, die de bezoekers in verschillende talen mee op sleeptouw nemen.
Maximum 25 personen per gids.

Vaste wandeling
Nog niet moe gewandeld en zin om je deskundig te laten begeleiden, rep je dan naar infokantoor 't Zand (Concertgebouw), ’t Zand 34 of infokantoor Markt (Historium), Markt 1. Hier kun je individueel inschrijven voor een boeiende wandeling met gids die zo’n twee uur duurt.
Maximum 16 personen per gids.

Incentives
Het officiële congresbureau van de stad Brugge: snel, efficiënt en gratis!
Professioneel advies voor organisatoren van congressen, seminaries, vergaderingen, incentives, productvoorstellingen en opleidingen. Bespaar tijd en contacteer ons éérst
Binnen de 24 uur beschikbaarheid & prijzen in één overzicht: vergaderzalen, hotels, congrescentra, traiteurs, restaurants, evenementenkantoren, audiovisuele experten, andere congresdiensten en attracties.

Voor meer info, raadpleeg onze website.

Extra info

Arrangementen

BRUGGE IN 48 u

  • Dag 1
    10.00u: Start de dag van je verblijf met een rondrit met de koets of een rondvaart met de boot.
  • Dag 2
    9.30u: Bijzonder populair en daarom bij voorkeur in de vroege voormiddag te bezoeken, is het Belfort.

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.