Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Zierikzee,

Bestemming Culinaire wandeling Zierikzee

Praktische informatie

Culinaire wandeling Zierikzee
Korte Groendal 28
4301 CJ Zierikzee

Tel: +31 (0)6 496 20 421
Bekijk website »
info@gidsendienstzeeland.nl

Contactpersoon

Guusje Poot

Gesproken talen

NL - EN - FR - DE

Algemene info

CULINAIRE WANDELING ZIERIKZEE

Deze culinaire wandeling verenigt het nuttige met het aangename! Niet alleen ‘proeft’ u de rijke cultuur die Zierikzee heeft, maar u geniet bovendien van heerlijke gerechten die de deelnemende restaurants u voorzetten.  Onder leiding van een gids maakt u een stadswandeling van in totaal anderhalf uur. 

U start de wandeling vanaf het St. Jacobshofje voor het eerste deel van de wandeling.
Na een half uur arriveert u bij het eerste restaurant waar het voorgerecht, begeleidt door een heerlijk glas wijn, op u wacht. 

Na ongeveer drie kwartier wordt de wandeling vervolgd door een ander deel van Zierikzee waarna deze eindigt bij het tweede restaurant waar het hoofdgerecht, wederom begeleidt door een heerlijk glaasje wijn, wordt geserveerd. 

Tot slot neemt de gids u mee voor het laatste deel van de wandeling. Bij het laatste restaurant wordt het dessert geserveerd, ditmaal begeleidt door een heerlijk glaasje dessertwijn.

Bij elkaar duurt de culinaire wandeling ongeveer vier uur. De gids laat u tijdens de wandeling de mooie, verborgen pareltjes van Zierikzee zien en begeleidt u naar en van de restaurants. U maakt zelf de keuze uit de restaurants of u laat u verrassen door de Gidsendienst waarbij zij de keuze van de restaurants bepalen.

Prijsinformatie
De "vanaf"-prijs voor dit culinaire arrangement bedraagt 65,- € p/p (excl. BTW) inclusief begeleiding door een gids, voor- hoofd- en nagerecht en één glas wijn per gerecht per persoon.
Duur = ongeveer 4 uur
minimum 6 / maximum 15 personen.
Andere groepsgrootte op aanvraag.

N.B.: Dit programma kan ook elders op Schouwen-Duiveland plaatsvinden. Bijvoorbeeld in Brouwershaven, Burgh-Haamstede, Bruinisse, etc.


Meer info over Gidsendienst Zeeland vind je hier.

Extra info