Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Zierikzee,

Bestemming Culinaire wandeling Zierikzee

Praktische informatie

Culinaire wandeling Zierikzee
Sint-Domusstraat 53
4301 CR Zierikzee

Tel: +31 (0)6 496 20 421
Bekijk website »
info@gidsendienstzeeland.nl

Contactpersoon

Guusje Poot

Gesproken talen

NL - EN - FR - DE

Algemene info

CULINAIRE WANDELING ZIERIKZEE

Tijdens de culinaire wandeling gaat u op ontdekkingstocht door Zierikzee. Niet alleen ontdekt u de verhalen over de vele imposante monumenten, maar u ontdekt ook heerlijke gerechten bij de deelnemende restaurants.
U wandelt met de gids door de eeuwenoude straatjes en langs de havens waar de vele monumenten hun eigen verhaal vertellen. De gids wijst u op interessante details en geeft uitleg over gebouwen die u onderweg tegenkomt en vertelt over het, vaak zware, leven dat de inwoners in vroeger tijden hebben geleid. Wist u bijvoorbeeld dat de Dikke Toren oorspronkelijk drie keer zo hoog als nu had moeten worden? Terwijl de 62 meter hoogte die de toren nu heeft al zeer indrukwekkend is.

De wandeling wordt drie maal onderbroken voor een voor-, hoofd en nagerecht in één van de deelnemende restaurants. Alle gangen worden vergezeld door een glas wijn of een ander al dan niet licht alcoholisch drankje (sterke dranken zijn uitgezonderd).

Duur van de culinaire wandeling is circa 3,5 uur (3 keer een half uur wandelen, 3 keer drie kwartier eten in de restaurants).

Prijsinformatie
Prijzen voor dit programma zijn op aanvraag en zijn mede afhankelijk van de culinaire wensen van de groep.
Minimumaantal deelnemers is 10 personen.

N.B.: Dit programma kan ook elders op Schouwen-Duiveland plaatsvinden. Bijvoorbeeld in Brouwershaven, Burgh-Haamstede, Bruinisse, etc.


Meer info over Gidsendienst Zeeland vind je hier.

Extra info