Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

's Hertogenbosch, Nederland

Bestemming VisitBrabant - Het Noordbrabants Museum

Praktische informatie

VisitBrabant - Het Noordbrabants Museum
Verwersstraat 41
5211 HT 's Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Nederland

Tel: +31 (0) 73 687 78 20
Bekijk website »
info@hnbm.nl

Gesproken talen

www.hetnoordbrabantsmuseum.nl

Algemene info

Het Noordbrabants Museum verzamelt objecten en kunstvoorwerpen die een relatie hebben met de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant en de Zuidelijke Nederlanden.

De museumcollectie omvat meer dan 30.000 objecten, zoals schilderijen, prenten, tekeningen, textiel, munten & penningen, glas, zilver, kunstnijverheid, archeologie en typisch Brabantse objecten.

Het museum organiseert verschillende rondleidingen, de meesten zijn permanent, enkele zijn tijdelijk.

Corona

Welkom terug!
De deuren van het museum zijn weer open! Je bent van harte welkom in Het Noordbrabants Museum. Heb jij de konijnen van Shao Fan of de Meesterwerken uit Wenen nog niet gezien? Goed nieuws: ze blijven nog even op jou wachten, want beide tentoonstellingen zijn verlengd. We vinden het belangrijk dat je bezoek ondanks de maatregelen vlot en aangenaam verloopt, zoals je van ons gewend bent. Daarom zetten we hier alle praktische informatie op een rijtje.

Vanaf heden ben je niet meer verplicht een ticket met tijdslot te reserveren. Desondanks adviseren we je dat wel te doen. Zo kunnen we het aantal bezoekers reguleren en ben je verzekerd van toegang tot het museum binnen jouw gewenste tijdslot. Je mag daarna tot sluitingstijd blijven. Ook kunnen we je vooraf van praktische informatie voorzien. Reserveer je ticket met tijdslot via onze online ticketshop.Meer info over de highlights van Noord-Brabant in het algemeen vind je hier.

Extra info