Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Vorstenbosch,

Bestemming Alpacafarm Vorstenbosch

Praktische informatie

Alpacafarm Vorstenbosch
Leeghandseweg 10/A
5476 VD Vorstenbosch

Tel: +31 (0) 852 006 111
Bekijk website »
info@alpacavorstenbosch.nl

Gesproken talen

NL - EN

Algemene info

Alpacafarm Vorstenbosch is de meest complete alpaca boerderij van Nederland.
Op onze alpacafarm wonen ruim 60 alpaca’s en ieder jaar verwachten we zo'n 20 nieuwe veulens in de periode van april t/m augustus. In de basis zijn we een fokkerij, maar je vindt bij ons een compleet aanbod aan activiteiten, horeca en overnachten.  Wij streven naar de beste alpaca belevenis.

Ben je op zoek naar een groepsuitje in het gezellige Brabant? Wij bieden bijzondere activiteiten aan met onze alpaca’s. Een actief, maar toch ontspannend uitje. Geschikt voor vele gelegenheden van jong tot oud, denk aan een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of een dagje uit met de leden van je vereniging of club...

Een greep uit ons aanbod:

 • Alpacawandeling
  we organiseren wandelingen met onze alpaca's in de bossen van natuurgebied De Maashorst, onder begeleiding van onze enthousiaste collega's die je terwijl van alles leren over de alpaca.
  Tarief voor een wandeling van 1,5 uur : (kinderen t/m 2 jaar gratis)
  tot max. 12 personen : 294,00 €
  vanaf 13 tot max. 25 personen : supplement van 20,00 € p/p
  Tarief voor een wandeling van 1 uur : (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis)
  tot max. 12 personen : 240,00 € 
  vanaf 13 tot max. 25 personen : een supplement van 17,5 € p/p
 • Alpaca meet & greet - duur : 1 uur
  we leren je wat voor dieren alpaca's zijn, waarom ze zo speciaal zijn, en wat ze wel en niet prettig vinden.  Daarna kan je in de weide - of bij slecht weer in de stal - de alpaca's uit je hand laten eten en uiteraard... veel gelegenheid om gave foto's te maken.
  Tarief : (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis)
  tot max. 10 personen : 105,- €
  vanaf 11 personen tot max. 40 personen : een supplement van 9,50 p/p
  Ben je met een grotere groep, dan gaan we in overleg.
 • Alpaca's voeren - duur : 30 minuten
  je gaat onder begeleiding de alpaca’s voeren in de wei. Er is een collega aanwezig die uitleg geeft over de omgang met de dieren en vragen kan beantwoorden. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om gave foto’s te maken van en tussen de alpaca’s. 
  Tarief
  : (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis)
  tot max. 15 personen : 82,50 €
  vanaf 16 personen tot max. 40 personen : een supplement van 5,-€ p/p
  Ben je met een grotere groep, dan gaan we in overleg.
 • Yoga tussen de alpaca's - duur : 1,5 uur - mogelijk van mei t/m september, op zaterdag en zondag (andere dagen in overleg)
  vanuit de yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. We sluiten de les af met een glaasje yogi thee tussen de alpaca’s. Daarna krijg je nog de gelegenheid om de alpaca’s eten te geven en leuke foto’s te maken. Bij slecht weer kan de yoga les niet plaatsvinden, het is mogelijk om dan de les om te boeken naar een alpaca meet & greet of deze te annuleren. 
  Tarief : (deelnemen kan vanaf 16 jaar)
  tot max. 10 personen : 225,- €
  vanaf 11 personen tot max. 15 personen : 20,- € p/p
 • Bootcamp tussen de alpaca's - duur : 1,5 uur - op zondagochtend (andere dagen in overleg)
  we starten met een warming up en daarna ga je onder begeleiding een uurtje lekker buiten sporten. Tijdens de bootcamp geniet je van de aanwezigheid van een kudde alpaca’s om je heen. Na de les krijgt ieder een bekertje voer, zodat je de alpaca’s nog uit de hand te eten kunt geven.
  Tarief : (deelnemen kan vanaf 6 jaar)
  tot en met 10 personen : 200,- €
  vanaf 11 personen : 18,- p/p
  maximum groepsgrootte in overleg - per betalende persoon 2 kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis.

Ook voor een lunch of een High Tea kan je bij ons terecht!

 • Lunch - we reserveren standaard een tafel voor jullie voor 1,5 uur.  Bekijk hier onze kaart (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • High Tea - onze high tea bestaat uit
  een soepje - broodjes - hartige hapjes - diverse zoetigheden - glaasje sap - onbeperkt TwisTea thee - onbeperkt koffie.

Graag overnachten?

 • dat kan in onze supergezellige vakantiewoning!  De mooie houtkachel geeft het huis veel warmte en sfeer. De zithoek is voorzien van een tv met Netflix abonnement en een gevulde boekenkast. De extra lange bedden met een alpacawollen dekbed zorgen voor een goede nachtrust. In de fijne, volledig omheinde, tuin heb je veel privacy om te kunnen ontspannen. In het seizoen kun je verse appels en peren plukken van één van de fruitbomen.
 • of je kan luxe kamperen in één van de 15 luxetenten van FarmCamps!  Of je nu met 4 of 6 personen komt logeren, er is altijd een optie! Ga jij voor een Barntent met eigen badkamer of de Ranchtent met de HooiHooi badtrailer?  Bovendien kan je op de camping rondcrossen met de skelters, knuffelen met de cavia’s, spelen met zand en water, spelen in de hutten, duikelen op het rek, knutselen met alpacawol of kunstjes doen op de trampoline. Samen met de alpaca’s de perfecte mix voor een toffe vakantie!

Tot binnenkort, op Alpacafarm Vorstenbosch!

Extra info