Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Maldegem,

Stoomtrein Maldegem-Eeklo

Praktische informatie

Stoomtrein Maldegem-Eeklo
Stationsplein 8
9990 Maldegem (Oost-Vlaanderen)

Tel: +3 (0)50 71 68 52
Bekijk website »
info@stoomtreinmaldegem.be

Contactpersoon

Wouter Van Poucke

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Algemene info

Hier vind je de grootste Vlaamse collectie rijvaardige stoom- en dieseltreinen. Stoom- en diesellocomotieven op twee verschillende spoorbreedtes, dieselmotorwagens, eerste klasse-, tweede klasse- én derde klasse rijtuigen én een ervaring aan boord van een rijtuig van de echte Oriënt Express.

 • Wij zoeken vrijwilligers. Ben je technisch aangelegd, dan is dat mooi meegenomen, maar indien niet... er zijn nog tal van andere functies
 • Wij zoeken ook sponsors!
  Door de coronamaatregelen zagen wij ons verplicht om in 2020 en 2021 het overgrote deel van onze evenementen te schrappen. Omdat we een niet-gesubsidieerde vereniging zijn, heeft dit dit jaar alleen al een gat van 60.000 € geslagen in onze inkomsten. Gelukkig hebben we heel wat giften mogen ontvangen van mensen die onze vereniging een warm hart toedragen. Dankzij hen kon de vereniging overleven. We zijn hen daar dan ook extreem dankbaar voor.
  Maar we zijn er nog niet, want er liggen nog een aantal grote levensnoodzakelijke werken te wachten zoals het verder vernieuwen van onze spoorlijn en de restauratie van de brug over het kanaal in Balgerhoeke.Wil jij onze vereniging ook steunen? Dat kan altijd via een gift op onze Herita-rekening die je voor 45% kan aftrekken van je belastingen.
  Hoe doe je een gift? Je kan een maandelijkse, jaarlijkse of eenmalige donatie doen via onderstaand rekeningnummer:
  Herita
  Oude Beurs 27,
  2000 Antwerpen
  IBAN: BE70 7450 0823 0925
  BIC: KREDBEBB
  Vermelding: renovatie spoorlijn 58M


Alvast onze hartelijke dank voor gelijk welke hulp!

Extra info