Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Emelgem,

Het Bierkasteel

Praktische informatie

Het Bierkasteel
Brouwerijstraat 1
8870 Emelgem

Tel: +32 (0)51 33 51 60
Bekijk website »
info@vanhonsebrouck.be

Contactpersoon

Ann Desmet

Gesproken talen

NL - EN - FR - DE

Algemene info

Een zeer originele locatie voor een onvergetelijk bedrijfs- of privéfeest is wel Het Bierkasteel!

Als event locatie zorgt ‘Het Bierkasteel’ voor een unieke touch. Het betreft hier een totaal nieuw concept waar authenticiteit en modernisme elkaar ontmoeten, met bier als bindmiddel natuurlijk. Volgens de aard en de grootte van jouw event kan je kiezen uit meerdere zalen voorzien van de nieuwste multimedia technieken.

Tijdens jouw event mogen je gasten geen dorst of honger leiden. Schakel daarom de hulp in van onze inhouse catering.

De Balzaal

biedt een originele setting voor een bedrijfsfeest, receptie of congres met ruimte voor 250 personen. Maak gebruik van de interactieve touchscreens, de professionele geluidsinstallatie van Bose en de centrale aansturing van alle multimediasystemen. Dankzij deze moderne technieken is de Balzaal ook de ideale plaats voor een presentatie of productlancering.
Speciaal voor jullie trouwfeest toveren we onze Balzaal om tot een sprookjesachtige setting. Voor de decoratie van de zaal reken je op de hulp van onze hofleveranciers. Deze professionals laten jullie wensen op gebied van aankleding, muziek, foto en video in vervulling gaan. We hebben alles in huis om jullie trouw naar een hoger niveau te tillen...

De Boardroom

is de perfecte locatie voor een meeting met 16 deelnemers of een seminarie voor wel 200 personen. In onze exclusieve designruimte beschik je over een interactief touchscreen van 75 inch, een professionele geluidsinstallatie van Bose en centrale aansturing van alle multimediasystemen. Het paradepaardje van onze Boardroom is zonder twijfel de privébar met onder meer Kasteelbier en Filou van het vat. Ook wijnen en non-alcoholische dranken zijn beschikbaar in de bar.
Wil je jouw klanten of medewerkers in stijl ontvangen? Splits de Boardroom dan via de wand op in een ontvangst- en een presentatieruimte.

De Foederzaal

is jouw uitgelezen kans om op een unieke plaats een grootschalige presentatie voor 250 personen te geven. Je bevindt je er tussen de houten tonnen waarin het bier ligt te rijpen. Deze memorabele setting tilt jouw presentatie naar een hoger niveau. In de Foederzaal maak je gebruik van grote beeldschermen van maar liefst drie meter breed, een professionele geluidsinstallatie van Bose en een centrale aansturing van alle multimediasystemen. Combineer een presentatie in de Foederzaal met een receptie in de Balzaal of een walking diner op de Buitenpatio.
We stellen graag onze Foederzaal ook ter beschikking voor jullie trouwfoto's! Tijdens het plannen van jullie trouwfeest bekijkt onze eventplanner hoe de Foederzaal in het plaatje past. Eigen suggesties zijn altijd van harte welkom!

Michelles VIP Room

een inspirerende eventlocatie voor kleinschalige evenementen tot maximum 180 personen.  Van een receptie of een teambuilding tot een bedrijfsfeest.  De uitstraling van een bruine kroeg zorgt voor de nodige sfeer en gezelligheid.
Ook voor teambuildings is het fijn vertoeven in Michelles VIP room.  Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan de modernste brouwerij van Europa met een biertasting onder collega's.

Onze Buitenpatio

op zonnige dagen is onze Buitenpatio de place to be om jouw klanten of medewerkers te ontvangen voor een meeting, seminarie of receptie. Geniet er van een adembenemend zicht op de moderne brouwzaal en de prachtige Balzaal. Aarzel trouwens niet om jouw event te combineren met een bezoek aan Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. Onze professionele gids staat klaar om jouw gezelschap rond te leiden in de modernste brouwerij van Europa.
De Buitenpatio biedt de perfecte setting voor de receptie van jullie trouwfeest. Na de receptie wordt het gezelschap verzocht om plaats te nemen in de Balzaal. Bij mooi weer kunnen jullie echter opteren voor een walking diner op de Buitenpatio.

Wist je trouwens dat het Bierkasteel een officiële partner is van het kwaliteitslabel ‘House of Weddings’? Dit label groepeert de beste en meest betrouwbare professionals voor trouwfeesten in België.

Meer informatie rond Het Bierkasteel vind je hier.

Routebeschrijving

GPS coordinates: Ingelmunstersestraat 46 - 8870 Emelgem (Izegem)

Extra info