Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Mechelen, België

Brasserie Passade

Praktische informatie

Brasserie Passade
Brusselsesteenweg 301
2800 Mechelen (Antwerpen)
België

Tel: +32 (0) 15 21 21 85
Fax: +32 (0) 15 21 21 86
Bekijk website »
info@passade.be

Gesproken talen

NL - EN - FR

Algemene info

Passade is een adres om te ontdekken en her-ontdekken. Sedert het eerste opstarten in 2000 tot nu is Passade gegroeid tot één van de toonaangevende en trendy adresjes in het Mechelse.

Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime, polyvalente en sfeervolle feestzalen ter beschikking.  Ze zijn geschikgt voor

  • zakelijke borrels, recepties of seminars, 
  • personeelsdiner 
  • huwelijken, communies, babyborrels of jubileum. 

Afhankelijk van de gekozen formule, zaalopstelling en het aantal gasten kan de capaciteit van de feestzaal variëren. Onze ervaren medewerkers staan u bij met professioneel advies, zodat niets over het hoofd wordt gezien.

Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte feestzaal en formule voor uw feest of evenement.

Feestzaal "Robuchon"
bevindt zich op het gelijkvloers en biedt plaats aan ongeveer 60 zittende personen.  Afhankelijk van uw gekozen formule, zaalopstelling en aantal gasten kan deze capaciteit variëren.

Feestzaal Nixe
Onze feestzaal ‘Nixe’ bevindt zich op de eerste verdieping en kan plaats bieden aan zo’n 80 zittende personen.

Feestzaal Maneblusser
Onze feestzaal ‘Maneblusser’ biedt plaats aan zo’n 150 zittende personen en bevindt zich op de eerste verdieping.

Dompel u onder in het feestgedruis van Passade en laat u verwennen!

In de zomer is het zalig genieten op het zonovergoten tuinterras. En voor de sigaretten-/sigarenliefhebbers is er de sfeervolle rokerslounge.
Welke formule u ook kiest, van een zakelijke receptie of seminarie, een personeelsdiner tot een uitgebreid buffet, niets wordt aan het toeval overgelaten. Uw gasten worden met de rode loper ontvangen en door onze professionele medewerkers omringd met de grootste zorg.

Extra info