Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Heuvelland, België

Dranouter Experience

Praktische informatie

Dranouter Experience
Dikkebusstraat 234
8950 Heuvelland (West-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)57 44 69 33
Bekijk website »
info@festivaldranouter.be

Contactpersoon

Sofie Pauwels

Gesproken talen

NL - FR - EN

Algemene info

Wil je een verrassende dag aanbieden aan je familie, vrienden, vereniging of collega's? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. DRANOUTER EXPERIENCE reikt je een brede waaier van activiteiten aan om een onvergetelijke dag te beleven. Een greep uit ons aanbod:

Dans, sport & spel:
volksdans - volksspelen - boerengolf - didgeridoo - Afrikaanse percussie, Afrikaanse dans en Afrikaanse parels - ringsteken te paard

voor de Bourgondiërs:
een smultocht - een muzikale wandeling "Westerwijn" - een picknick met bolderkar - wijngoed Monteberg - een natuurwandeling met Renata Bruggeman (natuur- en bosgids)

een beetje geschiedenis krijg je tijdens een bezoek aan:
de Commandobunker Kemmel - de unieke Duitse site Bayernwald - het Flanders Fields Museum

(F)Experience Museum wordt "De Klankmakerij"
Eén van de activiteiten uit het aanbod van Dranouter Experience, het interactieve folkmuseum "(F)Experience Museum", is tijdelijk gesloten voor renovatiewerken. Eind 2020/begin 2021 zullen we de eerste bezoekers terug kunnen verwelkomen. Het krijgt dan tevens ook een nieuwe naam: "De Klankmakerij".

De hongerige magen kunnen gestild worden in ons Eetcafe 't Folk. Hier kan je een arrangement op maat van de groep reserveren, aansluitend op je match boerengolf of je fotozoektocht.... Van snack tot driegangenmenu en altijd tegen scherpe prijzen.

Dranouter Experience heeft verschillende kant-en-klaar programma's (te bekijken op onze website) maar we steken ook graag samen metjullie een pasklaar programma in elkaar.

Extra info