Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Maastricht,

Artemis Tours

Praktische informatie

Artemis Tours
Wilhelminasingel 40
6221 BK Maastricht

Tel: +31 (0)43 325 52 78
Fax: +31 (0)43 325 86 23
Bekijk website »
info@artemistours.nl

Contactpersoon

Semahat Gundogmus-Dimitriadis

Gesproken talen

NL - EN - DE

Openingsuren

van maandag t/m vrijdag van 09u00 tot 18u00
zaterdag van 09u00 tot 16u00
Inloop van 14u00 tot 18u00

Gesloten op

Nieuwjaarsdag - eerste en tweede Paasdag - Hemelvaartsdag - eerste en tweede Pinksterdag - Koningsdag - eerste en tweede Kerstdag

Algemene info

Wij zijn een kleinschalige reisorganisatie en organiseren al vele jaren groepsreizen voor bedrijven en instellingen, personeelsverenigingen, vriendenkringen etc...

Groepsreizen
wij zijn sterk in het aanbieden van korte stedentrips (over de hele wereld) en weekendjes met de bus. Hiervoor werken wij al jaren samen met betrouwbare partners. Wij verzorgen dagtochten en meerdaagse reizen, zowel met bus- als vliegvervoer. In overleg met de klant maken wij geheel vrijblijvend een offerte op maat. Mocht de offerte niet volledig naar wens zijn, passen wij ons voorstel aan.

Personeelsreizen
zijn er in alle soorten en maten, en beschikbaar voor zowel kleine als grote personeelsverenigingen! Voor ieder budget zijn er leuke activiteiten en uitstapjes. Naast reizen organiseren wij ook tal van leuke activiteiten zoals uitstapjes naar pretparken, kookworkshops, salsalessen, mindfulness workshops etc. Er wordt altijd gezocht naar een voordelige activiteit die bij u in de buurt gelegen is. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor uw activiteit.

Schoolreizen

van een educatieve reis voor het universitair onderwijs tot een schoolreisje voor het basisonderwijs, bij Artemis Tours bent u op de juiste plek voor uw schoolreizen! In de afgelopen jaren hebben wij veel werkzaamheden verricht voor scholen, van een busvervoer voor het schoolreisje tot vluchten en accommodatie regelen voor een studiereis. Ook de schoolreizen worden natuurlijk afgestemd op de wens van de klant, waarbij er gezorgd wordt voor een goede reis, tegen een scherpe prijs!

Incentivereizen
een gelukkige werknemer is 12% productiever dan een gemiddelde werknemer! Denk eens aan een incentivereis voor de medewerkers die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd, of hun targets altijd halen. De kosten van een incentivereis betalen zich terug in de productiviteit van uw werknemer. Van korte weekendtrip tot meerdaagse reis, Artemis Tours kan u hierbij helpen!

Teambuilding

een goede samenwerking onderling is ook een hoeksteen voor een hoge productiviteit. Dit gebeurt vaak met reizen van de personeelsvereniging, maar heeft u al eens met een afdeling/team een specifieke activiteit uitgevoerd? Wij werken samen met professionals op het gebied van mentale en lichamelijke vitaliteit om u te helpen het teamgevoel te versterken. Vaak is er ook budget om dit soort trainingsweekenden te subsidiëren. Daarnaast is het ook mogelijk om met het team een leuke kookworkshop bij te wonen. Lekker kokkerellen, teambuilding wordt hier zeker door versterkt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Scholingsreizen
het up-to-date houden van de kennis van uw medewerkers is van groot belang voor een succesvol bedrijf. Indien u nascholing wilt aanbieden aan uw medewerkers, weg van de standaard werkomgeving, kunnen wij u mooie weekendjes weg aanbieden. Dit natuurlijk inclusief zaalhuur, vervoer en eventuele overnachtingsmogelijkheden.

Incentivereizen
gaat u een congres bezoeken, of wilt u zelf een congres organiseren, maar heeft u geen tijd om de praktische kant te organiseren? Schakel Artemis Tours in voor hulp, wij kunnen de reis verzorgen inclusief vlucht, hotel, vergadermogelijkheden en leuke excursies.

U kunt bij ons altijd vertrouwen op goede en persoonlijke service, en altijd een stapje extra dan bij een grote organisatie. Ook zijn wij in staat om scherpe offertes te geven omdat we kleinschalig zijn.

Extra info