Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Oostakker,

cat.hotelsbestemming Colmar - Buffets & Grill - Oostakker

Praktische informatie

Colmar - Buffets & Grill - Oostakker
Antwerpsesteenweg 1104
9041 Oostakker

Tel: +32 (0)9 355 93 55
Bekijk website »

Openingsuren

zondag - maandag - dinsdag - woensdag - donderdag: van 11u30 tot 21u00
vrijdag en zaterdag van 11u30 tot 21u30

Keuken doorlopend geopend. Om je steeds verse gerechten te kunnen garanderen, zijn de buffetten niet beschikbaar tussen 15u00 en 17u00.

Algemene info

COLMAR - waar gezelligheid centraal staat!

Ontstaan:

 • 1957 - 2 restaurants op de Adolphe Maxlaan in Brussel: Max, een luxe restaurant en Colmar, een snackbar met zelfbedienin
 • beide restaurants worden in de jaren 70 overgenomen door de familie Dossche. Het concept Grill & Buffets wordt ontwikkeld
 • 1979 - het eerste restaurant Grill & Buffets ontstaat in Sint-Denijs-Westrem. Het concept wordt al snel uitgebreid naar Gent, Antwerpen, Brussel en Kortrijk.

Onze waarden:
Het is een erezaak voor onze teams om je te verwelkomen in een aangename sfeer waar je je thuis voelt om een feestelijk moment samen met familie, vrienden of collega’s te beleven. Wij wensen dat iedere gast ongedwongen kan kiezen uit de verschillende formules en mogelijkheden. Het is dan ook de missie van Colmar om een correcte maaltijd aan te bieden aan een democratische prijs. Dankzij onze formules en het drankenbuffet inbegrepen in de prijs, weet je op voorhand wat je zult betalen.
Een bezoek aan Colmar is een beetje ‘thuis komen’ en genieten van de vrijheid, variatie en versheid van onze gerechten.

Flexibele formules:

 • hoofdgerecht vanaf 12,95 €
  keuze uit verschillende hoofdgerechten zoals vlees-, vis- of vegetarische schotels. Bovendien zorgt onze chef voor speciale suggesties die aan het seizoen zijn aangepast.
 • supplement van 7,95 € voorgerechtenbuffet of dessertenbuffet à volonté. Voor slechts € 7,95 kan je à volonté kiezen uit meer dan 35 verschillende gerechtjes in combinatie met je hoofdgerecht of laat je verleiden door tal van lekkere gerechtjes uit het dessertenbuffet: gebak, chocolademousse, vers fruit, tiramisu, ijs en toebehoren, en niet te vergeten de chocoladefontein.
 • supplement van 13,- € voorgerechtenbuffet en dessertenbuffet à volonté. Voor slechts € 13 kan je à volonté kiezen uit meer dan 35 verschillende gerechtjes in combinatie met je hoofdgerecht. Als afsluiter, laat je verleiden door tal van lekkere gerechtjes uit het dessertenbuffet: gebak, chocolademousse, vers fruit, tiramisu, ijs en toebehoren, en niet te vergeten de chocoladefontein.

In al deze formules is het drankenbuffet inbegrepen!

Onze verschillende restaurants:

9051 Sint-Denijs-Westrem - Kortrijksesteenweg 1073
2630 Aartselaar - Antwerpsesteenweg 23

2018 Antwerpen - Gerard Le Grellelaan 2
(Wezenberg)
1702 Groot-Bijgaarden - Alfons Gossetlaan 18
9041 Oostakker - Antwerpsesteenweg 1104
8500 Kortrijk - Doorniksesteenweg 212

Wat je ook wenst op culinair vlak, je kan het allemaal beleven bij Colmar, in een aangename sfeer, met familie of vrienden, ja zelfs voor een zakenlunch.

Extra info

 • Busparking: ja
 • Afstand tot parking: 10 m.
 • Rolstoel toegankelijk: ja

Bijzonderheden:

 • gratis WIFI
 • kinderhoek met DVD
 • terras