Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Spa, België

Hotels & Restaurants Domaine de Mambaye

Praktische informatie

Domaine de Mambaye
Rue de Barisart 291
4900 Spa (Liège)
België

Tel: +32 (0)87 79 20 50
Fax: +32 (0)87 77 15 06
Bekijk website »
enasc@mambaye.be

Contactpersoon

Xavier Meausoone

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Algemene info

Op zoek naar een kwaliteitsverblijf?  Dan is het Domaine de Mambaye THE place to be!

In het groene kader van de parel van de Ardennen organiseren wij al meer dan 40 jaar bosklassen, vakantiestages en weekends in groeps- of gezinsverband.

Vijf redenen om te kiezen voor een verblijf in dit prachtige domein:

  • de idyllische ligging, in het hart van de parel van de Ardennen, op 2 km van het centrum van Spa
  • de vlekkeloze organisatie van uw verblijf, van de voorbereiding tot en met het verloop;
  • de karaktervolle infrastructuur, die elk jaar nog beter wordt;
  • de heerlijke en gevarieerde kwaliteitskeuken voor groepen;
  • het bestuur en het team welke dicht bij u staan en die gezinswaarden en gemeenschapsleven hoog in het vaandel dragen.

Het centrum beschikt over 327 eenpersoonsbedden, verdeeld over 4 gebouwen, bestaande uit kamers voor 2 tot 10 personen (u ontvangt een overzicht van de kamers bij uw aankomst) en een restaurant met 400 zitplaatsen. Wij bieden een eenvoudige en kwaliteitsvolle familiale keuken aan. De maaltijden worden ter plaatse met zorg bereid door ons team van koks.

Bosklassen:
Wij ontwikkelen verschillende natuurgerichte projecten die jongeren van alle leeftijden bekoren: ontdekking van Spa en omgeving, kennis van de lokale tradities en geschiedenis, natuureducatie, …  het aanvraagformulier voor meer info vind je hier.

Vakantiestages:
Het Domaine de Mambaye is ook gespecialiseerd in het onthaal van jeugdverenigingen, sportclubs en taalkampen. Het is met groot genoegen dat het team van het Domein zich inspant om zijn jonge bezoekers een onvergetelijke vakantie te laten doorbrengen.  Opgelet: wij verhuren niet aan particulieren enkel aan organisaties die jeugdkampen/verblijven organiseren!!!  Het aanvraagformulier voor meer info hieromtrent vind je hier.

Weekends in groeps- of gezinsverband:
Families, verenigingen, koren, internationale bijeenkomsten, opleidingsstages, seminars, sportweekends, symposia, verblijven van kinderen of adolescenten, reünies van neven en nichten... u bent op zoek naar een eenvoudige en gezinsvriendelijke groepsaccommodatie om uw groep van minimaal 40 personen en maximaal 300 personen te verwelkomen tegen een democratische prijs? Ons team zal al het mogelijke doen om u te helpen bij de uitwerking van uw project.  Het Domein is ook gespecialiseerd in het onthaal van wielrenners of mountainbikers.  Wij beschikken hiervoor over een garage, met een gemakkelijke toegang tot douches en een bike wash.​

Je kan onze brochure hier downloaden.

Extra info