Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

La Roche-en-Ardenne, België

Hotels & Restaurants Floreal Holidays

Praktische informatie

Floreal Holidays
Avenue de Villez 6
6980 La Roche-en-Ardenne (Luxemburg)
België

Tel: +32 (0)84 21 94 11
Fax: +32 (0)84 21 94 45

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Algemene info

Ons doel: kwalitatieve vakanties aanbieden voor iedereen, met respect voor ieders levensstijl en aangepast aan ieders inkomen.

Met vrienden, als alleenstaande, met de familie, als koppel of onder collega's, u vindt altijd wel een accommodatie aangepast aan uw wensen.
Ons team staat paraat om uw ontspanning te verzekeren en om samen met u de beste condities te bepalen voor een geslaagd verblijf.
U bent op zoek naar een geschikte plek voor het organiseren van een seminarie in een groene omgeving of aan de Belgische kust ?
Ontdek dan ook onze seminariezalen en accommodaties.

Seminaries, vergaderingen, personeelsfeesten, conferenties, congressen, productpresentaties, tentoonstellingen, banketten, recepties, cocktailfeestje, reuze barbecues, koude en / of warme buffetten, jubileum, bedrijfsfeesten ... allemaal mogelijkheden waarbij u op ons kunt rekenen!

Extra info

Bijzonderheden:

Gastronomisch weekend
Culturele uitstappen
Familie-uitstapjes
Kerstweekend
Een spetterend oudjaar
Romantisch weekend
Sportieve zaterdag en zondag
Heerlijk weekendje puur natuur

ZAKELIJKE SEMINARIES GEÖRGANISEERD VAN A TOT Z.
Met 35 vergaderzalen en een capaciteit van 10 tot 700 (auditorium) personen gelegen op vier uitzonderlijke locaties, haar grote accommodatiecapaciteit, haar restaurants en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, biedt Floreal Group een complete service aan bedrijven en organisaties op elk niveau. De seminarie-infrastructuren van de Floreal domeinen verzekeren u een aangenaam en gezellig kader voor al uw evenementen.

Arrangementen

THEMAWEEKENDS MET ÉÉN OF TWEE OVERNACHTINGEN

Ongeacht het thema en ongeacht het vakantiepark of de camping van Floreal waarvoor u kiest voor uw weekendje uit, u heeft telkens de keuze uit een formule met één en met twee overnachtingen.

Gebruikerswaarderingen

Er zijn momenteel nog geen gebruikerswaarderingen.

Toon meer waarderingen
Schrijf zelf een waardering

Schrijf zelf een review

Uw review:

  • Gelieve een score te geven.