Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Zulte, België+

KEOLIS - Heyerick

Praktische informatie

KEOLIS - Heyerick
Rijksweg 138
9870 Zulte (Oost-Vlaanderen)
België+

Tel: +32 (0)9 386 40 50
Bekijk website »
info-heyerick@keolis.be

Contactpersoon

Xavier Vandendriessche

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Openingsuren

maandag tot vrijdag: van 08u30 tot 17u00
zaterdag gesloten
zon- en feestdagen gesloten
Algemene info

Keolis – Heyerick brengt je waar je moet zijn.

In het hart van de Leiestreek, op een boogscheut van Gent, Deinze, Kortrijk en Waregem bevinden zich de burelen en garage van Keolis Heyerick.

Onze schoolbussen zijn dagelijks te zien in het straatbeeld van alle naburige steden en gemeenten. Naast het schoolvervoer beschikken wij tevens over een moderne, uitgebreide
vloot luxetouringcars tot 56 plaatsen en een dubbeldekker tot 86 plaatsen.

We passen onze diensten steeds aan de noden van onze reizigers aan. We beschikken over een uitgebreid wagenpark met minibusjes, touringcars en een dubbeldekbus voor grote groepen. Daarnaast kunnen we ook het vervoer van rolstoelgebruikers verzorgen met onze liftcars.

Persoonlijk contact met onze klanten en een perfecte service staan hoog in ons vaandel. Je kan bij ons terecht voor elke uitstap naar welke bestemming dan ook.

Ook voor scholen bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zowel dagelijks leerlingenvervoer als schoolreizen. Onze schoolbussen zijn niet uit het straatbeeld weg te denken. We doen je een voorstel waarbij we rekening houden met het beperkte budget.

Wij kunnen ook het vervoer van je sportwedstrijd, festival of concert organiseren via ons online boekingsplatform www.event-shuttle.be. Enkel shuttles, maar ook de verkoop van uw
tickets incl. vervoer is mogelijk.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Wij gaan graag met jou op weg!

Extra info

  • Aantal autocars: 22
  • Kleine autocars tot 15 plaatsen: nee
  • Autocars 15 tot 30 plaatsen: ja
  • Autocars 30 tot 54 plaatsen: ja
  • Dubbeldekkers: ja
  • Fietsbussen: ja
  • Rolstoelbussen: ja
  • Oldtimer touringcars: nee

Extra faciliteiten:

Aanhangwagens bagage: 2
Aanhangwagens fietsen: 1
Skibakken: 4


Bijzonderheden:

Onze VIP touringcar
Een bedrijfspresentatie, een klantenseminarie, een huwelijks- of personeelsfeest? Indien u op zoekt bent naar een origineel vervoermiddel met een prettige sfeer, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
We dragen zorg voor een uitstekende catering aan boord van onze VIP Touringcar, van eenvoudige hapjes tot een uitgebreide maaltijd, geserveerd door een professionele hostess.
Verras uw klanten of uw personeel met dit uitzonderlijke voertuig en met de grote luxe, uitgebreide uitrusting en het gebruiksgemak aan boord zal uw passage zeker niet ongemerkt voorbijgaan…
De VIP-touringcar heeft een capaciteit van 37 plaatsen.