Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Wetteren, België

ITA Autocars & Reisburo

Praktische informatie

ITA Autocars & Reisburo
Brusselsesteenweg 269
9230 Wetteren (Oost-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)9 369 00 24
Fax: +32 (0)9 365 30 48
Bekijk website »
info@itareizen.be

Contactpersoon

Jonas Vanhove

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Openingsuren

Van maandag tot vrijdag:
van 09u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 18u00
Zaterdag van 10u00 tot 16u00 doorlopend
Zon- en feestdagen gesloten

Algemene info

Ons bedrijf heeft verschillende autocars in aanbod. Wij hebben autocars met een capaciteit van 38 personen tot autocars met capaciteiten van 60, 64 en 68 personen. We hebben ook een dubbeldek autocar ter beschikking met een capaciteit tot 82 personen.
U merkt het, in ons bedrijf is er voor elk wat wils.
Toegankelijk voor iedereen!
Wist u trouwens dat wij ook het vervoer van groepen met mindervaliden kunnen verzorgen? We beschikken over een autocar met lift en aangepaste toegangsdeur voor rolstoelen en mensen die slecht te been zijn. Deze wagen is eveneens voorzien van de allernieuwste snufjes zoals neerklapbare tv schermen, DVD-speler, audiosysteem en natuurlijk niet te vergeten; onze volautomatische lift. Deze lift wordt uitgeklapt in minder dan 1 minuut en het inladen van een persoon met rolwagen neemt slechts 2 minuten in beslag. Door de uitermate gedetailleerde uitwerking van de lift zijn er nooit problemen met opstapjes of andere moeilijkheden die voor problemen bij het vertrek of aankomst van de autocar zorgen.
Sinds kort hebben wij ook een nieuwe wagen ter beschikking die wordt ingeschakeld voor korte ritten of luchthavenvervoer. Deze wagen heeft de capaciteit voor 6 personen of 4 personen inclusief bagage.

Personenvervoer in tijden van Social Distance !

Omdat nu iedereen minstens anderhalve meter afstand moet houden om de verdere verspreiding van het virus Covid-19 te beperken zijn onze grotere voertuigen noodzakelijk. Door aanpassingen in onze zetelconfiguratie maken wij een 60 plaatsen voertuig geschikt voor 15 personen met voldoende afstand tussenin. Wij hebben succesvolle repatriëringen voor TUI Belgium kunnen verzorgen en werden door enkele bedrijven gecontacteerd om hun personeel te vervoeren.

Extra info

  • Aantal autocars: 10
  • Kleine autocars tot 15 plaatsen: nee
  • Autocars 15 tot 30 plaatsen: nee
  • Autocars 30 tot 54 plaatsen: ja
  • Dubbeldekkers: ja
  • Fietsbussen: ja
  • Rolstoelbussen: ja
  • Oldtimer touringcars: nee

Extra faciliteiten:

Aanhangwagens bagage: 1
Skibakken: 4