Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Wachtebeke, België

Reizen Van De Voorde

Praktische informatie

Reizen Van De Voorde
Peene 28
9185 Wachtebeke (Oost-Vlaanderen)
België

Tel: +32 (0)9 345 02 00
Bekijk website »
info@reizenvandevoorde.be

Contactpersoon

Van De Voorde Rita / Baeke Luc

Gesproken talen

NL / FR / ENG

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
van 08u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u30
zaterdag gesloten
zon- en feestdagen gesloten

(Tijdens de schoolvakantie kunnen deze uren soms wijzigen. Gelieve vooraf eerst telefonisch contact op te nemen.)


Algemene info

ONZE MISSIE
Wij willen op een kwalitatieve, betrouwbare en vernieuwende manier busreizen aanbieden die mensen aanspreken en waarvan mensen zorgeloos kunnen genieten. Als klein familiebedrijf streven wij naar een persoonlijke service voor onze klanten. Onze chauffeurs en medewerkers liggen ons nauw aan het hart omdat wij steeds op hen kunnen rekenen voor professionaliteit en veiligheid. Autocars bieden wij aan in het teken van comfort en flexibiliteit, voor alle groepen, groot of klein.

Groepen
Als familie, vriendenkring of vereniging kan je bij ons terecht om privé een autocar te huren. In ons ruime aanbod vind je autocars van 30 tot wel 63 plaatsen die je veilig en comfortabel naar je bestemming brengen. Op basis van de groep en jullie persoonlijke wensen, maken wij een offerte op maat!

Evenementen
Indien je graag in groot gezelschap een concert, een beurs of een festival bezoekt, kies voor Busreizen Van de Voorde. We zorgen voor sfeer op de bus en voor een veilige terugrit. Hou alvast onze website in de gaten voor georganiseerde evenementen waarbij je mee kan rijden.

Extra info

  • Aantal autocars: 9 waarvan 3 tot 63 plaatsen
  • Kleine autocars tot 15 plaatsen: nee
  • Autocars 15 tot 30 plaatsen: ja
  • Autocars 30 tot 54 plaatsen: ja
  • Dubbeldekkers: nee
  • Fietsbussen: ja
  • Rolstoelbussen: nee
  • Oldtimer touringcars: nee

Extra faciliteiten:

Aanhangwagens fietsen: 1
Skibakken: 1

Bijzonderheden:

Fietsvervoer
De fietsentrailer biedt plaats aan maximaal 36 normale fietsen of een 42 tal koersfietsen. De fietsen worden vervoerd op eigen risico. Verzekeren is op eigen initiatief. (vraag ernaar bij uw verzekeringsmaatschappij)

Privé, Taxi – en luchthavenvervoer
Mede doordat wij als familiebedrijf alles zelf regelen, kunnen wij u direct de snelste en meest voordelige manier van privé, taxi & luchthavenvervoer aanbieden.

Bedrijfsvervoer
Autobussen Van De Voorde kan tevens zorgen voor het vervoer van personeelsleden. Door de beschikbaarheid van diverse wagens en capaciteiten kunnen wij u een concreet vervoersconcept op maat aanbieden.

Wagenpark
Onze luxueuze autocars, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen, zijn uitgerust met dvd– en muziekinstallatie, airconditioning, leeslampjes, minibar, toilet en grote bagageruimte. We hebben autocars die variëren in grootte van 30 tot 63 plaatsen.

Chauffeurs
De chauffeurs spelen een grote rol bij het slagen van uw reis.
Ze zijn dan ook het visitekaartje van de firma waarop u kan bouwen. Onze chauffeurs worden intern opgeleid, nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen. Onze chauffeurs zijn vakbekwaam, flexibel en hebben een jarenlange ervaring met reizen in binnen– en buitenland.