Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Tremelo, België

Van Eyken Tours

Praktische informatie

Van Eyken Tours
Schrieksebaan 124
3120 Tremelo (Vlaams-Brabant)
België

Tel: +32 (0)16 53 14 57
Fax: +32 (0)16 53 61 75
Bekijk website »
vaneykentours@skynet.be

Gesproken talen

NL - FR - ENG

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: van 08u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00
Zaterdag en zondag van 08u00 tot 12u00

Algemene info

Gespecialiseerd in schoolreizen
Van Eyken Tours beschikt over 9 luxeautocars voorzien van alle comfort, zoals bar, toilet en video. Onze chauffeurs zijn beroeps, degelijk opgeleid en vertrouwd met het vervoer van kinderen. De scholen kunnen rekenen op een stipte uitvoering van de gevraagde verplaatsingen en dit tegen een eerlijke en lage prijs. Een offerte aanvragen is eenvoudig en verplicht u tot niets! Een telefoontje of een mailtje volstaat en u ontvangt per omgaande alle info.Voor een prijsaanvraag gelieve volgende gegevens te vermelden : datum reis, uur van vertrek en terugkomst op vertrekplaats, reisweg, bestemming en aantal personen.
Onze medewerkers zijn zowel organisatorisch als pedagogisch jarenlang vertrouwd met het onderwijsgebeuren. Zij kunnen u degelijk advies geven, zodat elke uitstap 100 % pedagogisch verantwoord is. Daarenboven beschikken we over een uitgebreid gamma van uitstappen voor groepen met adressen voor broodmaaltijden, restaurants, evenementen…

Groepen
U kan bij Van Eyken terecht voor al uw groepsreizen en vervoer. Op onze website vindt u op de pagina ‘Dagreizen’ ideeën voor dagreizen, op de pagina ‘Meerdaagse reizen’ vindt u ideeën voor meerdaagse reizen. Van elk voorstel hebben wij een uitgewerkt programma dat u telefonisch of per e-mail kunt aanvragen. Eventueel kunnen wij ook voor een middagmaal onderweg zorgen.
Onze "dagreizen" bevatten een uitgebreid aanbod in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland.
Onze "meerdaagse reizen" bevatten vele verschillende formules naar o.a. Spanje, Kroatië, Frankrijk, Oostenrijk, Nederland, Duitsland en natuurlijk ook België.

Extra info

  • Aantal autocars: 9
  • Kleine autocars tot 15 plaatsen: nee
  • Autocars 15 tot 30 plaatsen: nee
  • Autocars 30 tot 54 plaatsen: nee
  • Dubbeldekkers: nee
  • Fietsbussen: nee
  • Rolstoelbussen: nee
  • Oldtimer touringcars: nee