Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Mechelen, België

cat.hotelsbestemming Brasserie Passade

Praktische informatie

Brasserie Passade
Brusselsesteenweg 301
2800 Mechelen (Antwerpen)
België

Tel: +32 (0)15 21 21 85
Fax: +32 (0)15 21 21 86
Bekijk website »
info@passade.be

Gesproken talen

NL

Openingsuren

Dinsdag van 11u30 tot 22u30
Woensdag van 11u30 tot 22u30
Donderdag van 11u00 tot 22u30
Vrijdag van 11u30 tot 23u00
Zaterdag van 18u00 tot 23u00
Zondag van 12u00 tot 22u00

Gesloten op

Maandag

Algemene info

Passade is een adres om te ontdekken en her-ontdekken. Sedert het eerste opstarten in 2000 tot nu is Passade gegroeid tot één van de toonaangevende en trendy adresjes in het Mechelse.

Restaurant
Ons keukenteam werkt met liefde voor het vak en streeft elke dag opnieuw naar perfectie. De chef haalt haar inspiratie uit alle windstreken wat zich ook weerspiegelt in de kaart.

Menukaart
U vindt bij ons een evenwichtig aanbod in Oosterse en Westerse gerechten, verrassende ‘bar bites’ en andere originele wereldgerechten. Maar ook de klassiekers komen nog ruimschoots aan bod.

Rokerslounge
Voor de sigaretten-/sigarenliefhebbers onder ons is er onze sfeervolle rokerslounge. Hier kan u zich rustig even zetten en ondertussen genieten van een drankje.

Feestzalen
Naast het eigentijdse en gezellige restaurant, hebben wij drie ruime sfeervolle feestzalen ter beschikking voor elk event, zakelijk of privé. Laat ons alles voor u regelen en geniet! Meer info over onze feestzalen vind je hier.

Evenementen
Gedurende het jaar kan u bij ons steeds terecht voor speciale evenementen. Van een valentijnsdiner, communiefeest tot de feestdagen in december. Ontdek onze feest-arrangementen.

Ligging van de locatie

Ons restaurant is gelegen op 5 minuten rijden van de afrit 10 (Mechelen-Zuid) van de autostrade E19 Antwerpen - Brussel

Extra info

  • Busparking: ja
  • Kosten parkeren: Gratis
  • Afstand tot parking: 500 m.
  • Maximum groepsgrootte: 300
  • Groepsgrootte per ruimte/eventt: Feestzaal Opsinjoorke: maximum 60 personen / Feestzaal Nixe: maximum 90 personen / Feestzaal Maneblusser: maximum 150 personen

Bijzonderheden:

Summer Bar
Geniet van een heerlijke gin tonic in de lounge hoek, een aperitief in afwachting van uw tafelgasten of om even na te genieten met een digestief na uw diner, voor een kopje koffie of om even uit te rusten. Rokers kunnen zonder hinder voor de overige gasten ook gebruik maken van het lounge terras. Kortom, een plek waar iedereen kan genieten van zomerse sferen in combinatie met een drankje en hapje.

Lounge Bar
Ontdek nu ook onze knusse winter lounge bar.
Nestel u in de comfortabele zeteltjes en geniet van één van onze vele gin tonics, een lekker aperitief of digestief na uw lunch/diner met uw gasten.

Voor meer info, raadpleeg onze website.