Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

Mechelen, België

COLORI MASKERS

Praktische informatie

COLORI MASKERS
Kerkenbos 30
2812 Mechelen (Mechelen)
België

Tel: +32 (0)471 35 11 79
Bekijk website »
info@colorimaskers.be

Algemene info


Jij kan als vereniging of school zelf mondmaskers gaan verkopen om zo geld in kas te krijgen voor een van jullie projecten.


COLORI is uniek in de markt want wij beschikken over een uitgebreid gamma aan kleuren. Elke vereniging kan zijn juiste kleur vinden. In totaal zijn er 10 kleuren van mondmaskers te bestellen.

 • Je koopt een doos van 25 mondmaskers bij Colori aan voor 7,5 euro (exclusief BTW). De verkoopprijs van een doos van 25 stuks is 15 euro (inclusief BTW). Op een doos van 25 stuks heb je als vereniging 6,65 euro winst netto.
 • Je koopt een doos van 50 mondmaskers bij Colori aan voor 9,5 euro (exclusief BTW). De verkoopprijs van een doos van 50 stuks is 20 euro (inclusief BTW). Op een doos van 50 stuks heb je als vereniging 9,37 euro winst netto.
Rekenvoorbeeld:
Je hebt 60 personen in je vereniging of school die mondmaskers gaan verkopen. Elke persoon verkoopt aan zijn familie en kennissenkring en zal gemiddeld 10 stuks verkopen. Stel dat ze 5 dozen van 25 stuks en 5 dozen van 50 stuks verkopen. Dan verdien je als vereniging of school 4.806 euro!

Voordelen mondmaskerverkoop
 • Geld inzamelen zonder voorraad
 • Gemakkelijke verkoop
 • Grote winstmarge voor je vereniging
 • Colori service en correcte levering

Hoe verloopt de verkoop?

 1. meld je aan
 2. download het verkoopformulier
 3. start de verkoop
 4. bestel je mondmaskers
 5. verdeel de mondmaskers

Extra info