Zoeken
!Nieuwe aanbiedingen

Wat zoek je?

Bestemmingen

Hotels & Restaurants

Evenementen

,

Evenementen Parijs, stad van De Liefde

Praktische informatie

Parijs, stad van De Liefde


Tel: +32 (0)89 48 08 81
Bekijk website »
groups@dewilg.be

Contactpersoon

Dominique De Vos

Algemene info

Parijs, stad van De Liefde!

Parijs is de stad van de liefde. Overal waar je loopt ervaar je wel romantiek. Je kunt voor de typische Parijse plekjes gaan, zoals de Eiffeltoren of wandelen of winkelen... En in elk geval is het de meest bezochte stad van Europa.
Wij zorgen tijdens deze drie dagen alvast voor een afwisselend programma met onze ervaren gids en reisleider. U heeft de mogelijkheid onze gids te volgen of uw tijd vrij in te delen. We logeren 2 nachten in een gezellig 4* Mercure hotel met restaurant, terras en zwembad.

van vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei 2023

Vrijdag 12 mei 2023
We vertrekken vroeg in Bree met een korte koffie & ontbijtstop onderweg. Aankomst in Parijs rond de middag waar u de gelegenheid krijgt voor een vrije lunch in het bruisende Quartier Latin. In de namiddag maken we een korte stadsrondit langs de mooiste plaatsen. We houden halte aan het Louvre Omstreeks 17u gaan we inchecken in ons 4* hotel. Vrij avondmaal.

Zaterdag 13 mei 2023
Na het ontbijt starten we deze mooie dag met een facultatieve boottocht op de Seine, met vertrek aan de Eiffeltoren. Dan zetten we onze stadsverkenning verder. Onze gids begeleidt ons naar Galeries Lafeyette en Le Printemps. Dan is er tijd voor shopping of een terrasje. Uiteraard kan je vandaag ook flaneren op de Champs-Elysées!

Zondag 14 mei 2023
Na het ontbijt en het uitchecken in ons hotel rijden we naar Le Marais, een trendy wijk waar heel wat jonge couturiers zich komen vestigen. De volgende bestemming is Montmartre met de bekende witte kerk Sacré Coeur en het drukke maar gezellige Place du Tertre. Vrije lunch. Vertrek in Parijs in de late namiddag. Halte onderweg voor vrij avondmaal. Thuiskomst in Bree in de avond.

Opgelet: programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Deelnameprijs:
Prijs per persoon in 2-persoonskamer: € 285,00
3de persoon in 2-persoonskamer: € 275,00
Prijs per persoon in 1-persoonskamer: € 370,00

Inclusief:

  • comfortabele autocarreis
  • 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • deskundige gids en reisleiding tijdens de ganse reis
  • BTW, wegen- en verblijfstaksen

Niet inbegrepen:  

  • dranken en andere maaltijden
  • toegangsgelden bezienswaardigheden
  • boottocht voor wie wil (± 16€)

Opties:
ALLIANZ Annuleringsverzekering: 6,50% /boeking
ALLIANZ Reisverzekering medische kosten: € 25,00/boeking
* De ANNULATIEVERZEKERING geeft dekking annulering van de reis omwille van ziekte (ook vooraf bestaande ziekte en Covid-19), ongeval, overlijden, vervroegde terugkeer voor ernstige redenen. De REISVERZEKERING omvat onbeperkte medische kosten in het buitenland, repatriëring bij ziekte, ongeval of overlijden, vervroegde terugkeer wegens dringende reden, dekking vooraf bestaande ziekte.

Verblijf:
We logeren in het 4-sterrenhotel Mercure Paris in het winkelgebied Boulogne Billancourt, nabij Parc des Princes.  Op het terras worden cocktails of andere versnaperingen geserveerd, of geniet van het zwembad op het dak. Ontdek de Franse delicatessen in het restaurant van het hotel.  Het hotel ligt dicht bij de oevers van de Seine. Metro lijn 9 rijdt rechtstreeks naar de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées en tram C naar de Eifeltoren of Versailles.

Opstapplaats
:
6:30 - BREE - parking De Wilg

Reis boeken kan hier.

_______________________

Meer info over Reizen De Wilg vind je hier.

Extra info